Σεισάχθεια, επαναδιαπραγμάτευση, σταθερότητα και λοιπά προεκλογικά ψέμματα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

22/01/2015

Σεισάχθεια, επαναδιαπραγμάτευση, σταθερότητα και λοιπά προεκλογικά ψέμματα

«Οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα πρέπει να γίνουν σεβαστές από οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν ανησυχεί για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, ο Juncker απάντησε: «Για προφανείς λόγους, δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε στην παρούσα πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα. Εναπόκειται στους Έλληνες να αποφασίσουν ποιος θα τους κυβερνήσει. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να πούμε είναι ότι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα πρέπει να γίνουν σεβαστές από οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση».

Η βεβαιότητα του Juncker φανερώνει πως η Ε.Ε. είναι σίγουρη πως το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ανεξάρτητα από τις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων που είναι όλες ψευδείς με κυρίαρχες αυτές των λαϊκιστών της αντιπολίτευσης.

Σε μια προεκλογική περίοδο όπου κυριαρχεί η εκδίκηση, ο θυμός και κυρίως οι ψεύτικες ελπίδες, ο Ελληνικός λαός φαίνεται να έχει τυφλωθεί και να μην καταλαβαίνει πως βαδίζει ολοταχώς για τον γκρεμό. Το ασκέρι της αντιπολίτευσης φέρεται ως το επικρατέστερο κόμμα στο σενάριο του εκλογικού αποτελέσματος παρότι στερείται των τυπικών προσόντων: Χωρίς κυβερνητικό πρόγραμμα, χωρίς ιδεολογία, χωρίς πολιτικό λόγο, χωρίς αξιοπιστία, χωρίς κοινωνικό έρεισμα, χωρίς την λαϊκή εμπιστοσύνη.

Πως έφτασε ένα σχεδόν διαλυμένο σύνολο αυτονομιστών της αριστεράς να διεκδικεί την κυβέρνηση του τόπου; Όπως ακριβώς έφτασαν τα κόμματα παρωχημένων πολιτικών, ασήμαντων δημοσιογράφων και αποτυχημένων ηθοποιών να διαφημίζονται επειδή υπηρετούν το σύστημα, με τον ίδιο τρόπο και οι αμοραλιστές της αντιπολίτευσης φαντάζουν σήμερα ως η εναλλακτική του τόπου.

Η Δύση που καταδυνάστευσε την Ελλάδα μέσω της οικονομικής πολιτικής τα προηγούμενα χρόνια. ετοιμάζεται τώρα να έχει καινούργια θητεία για να συνεχίσει με τον ίδιο και πιο σκληρό τρόπο αυτά που ξεκίνησε. Αρχικά θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις που πάγωσαν λόγω των πρόωρων εκλογών και κατόπιν θα πάρουν σειρά φασιστικά και κοινωνικά άδικα μέτρα όπως το περιουσιολόγιο, ο φόρος ακίνητης περιουσίας και κυρίως το "ψαλίδισμα"των καταθέσεων.

Ο απροκάλυπτα πομπώδης προεκλογικός λόγος της αντιπολίτευσης που είναι εμφανώς ψευδής, ανακριβής και λαϊκίστικος δεν μπορεί παρά να δημιουργεί αποστροφή και όχι ελπίδα. Ο Έλληνας ψηφοφόρος όμως είναι, δυστυχώς, αδαής περί τα πολιτικά, εύπιστος, εκδικητικός, ατομιστής, εμπαθής και άκρως εγωιστής. Κοιτάζει το προσωπικό του συμφέρον και αδιαφορεί για το Έθνος. Η ανάδειξη μιας κυβέρνησης υπό το καθεστώς των "αριστερών" καπιταληστών (πρόκειται για εσκεμμένο ορθογραφικό λάθος) θα σημάνει αυτόματα την αυτοκτονία της Ελλάδος.

Θα επαναλάβω και πάλι το πρωινό μου μήνυμα προς την αντιπολίτευση: Ποιοι είστε κύριοι; Δεν σας γνωρίζουμε! Δεν σας θέλουμε! Το συντομότερο που θα φύγετε από την χώρα μας, θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά που θα κάνετε για αυτήν! Γένοιτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου