Έγκλημα σε βάρος αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/05/2018

Έγκλημα σε βάρος αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών!

Η ανομία, η διαστροφή και η σήψη είναι οι τρεις λέξεις με τις οποίες μπορεί κάποιος να περιγράψει με ακρίβεια την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Ένα ακόμα αισχρό και ανήθικο νομοσχέδιο ψηφίστηκε χθες (9/5/2018) από το κατ' ευφημισμόν "Ελληνικό(;) Κοινοβούλιο", βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την Χώρα στην παρακμή και τους ελάχιστους εναπομείναντες σκεπτόμενους συμπατριώτες μας στην θλίψη και στην απόγνωση!

Κάποτε 300 ήρωες πολέμησαν ενάντια στον εχθρό υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα μας, αλλά τους πρόδωσε ένας Εφιάλτης. Σήμερα οι Εφιάλτες αντικατέστησαν τους 300 ήρωες και προδίδουν καθημερινά την Ελλάδα, εισάγοντας και επιβάλλοντας ήθη και έθιμα, που ποτέ δεν αποδέχθηκαν οι Πατέρες μας.

Τα κομματίδια-παραρτήματα της Βουλής έκαμαν για ακόμα μία φορά το καθήκον τους -παίζοντας ο καθένας τον ρόλο που του έχει ανατεθεί- και άναψαν το πράσινο φως προκειμένου κάθε διεστραμμένος/η να μπορεί να "αναθρέψει"(;) αθώα μικρά παιδιά!

Έτσι η θολοκουλτούρα των ζάπλουτων "αριστερών" του ΣΥΡΙΖΑ, οι "πατριώτες" και -τάχα- θρησκευόμενοι των ανεύθυνων Ελλήνων και μεγάλη μερίδα της ΝΔ, οι σοσιαλιστές εναπομείναντες του πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΔΗΣΥ και οι -όπως οι ίδιοι ομολογούν- Ευρωπαίοι και όχι Έλληνες από το "ποτάμι" ψήφισαν υπέρ του ανοσιουργήματος, το ΚΚΕ κατά την πάγια και προσφιλή του συνήθεια δήλωσε "παρών" -που σημαίνει πως και σε αυτό το θέμα δεν έχει θέση και άποψη- και, τέλος, οι ακραίοι της χρυσής αυγής και οι γραφικοί της πίτσας και του frappé ψήφισαν κατά, με σκοπό να γελοιοποιηθεί η αντίσταση ενάντια σε ακόμα ένα ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του τόπου.

Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που συμβαίνει στην Πατρίδα μας και θα έχουμε όλοι μεγάλη ευθύνη, εάν αφήσουμε να υλοποιηθεί τελικά αυτό το έγκλημα σε βάρος αθώων και ανυπεράσπιστων ψυχών!

Γι' αυτό καλούμε όλους τους συλλόγους των Πολυτέκνων και των εκπαιδευτικών να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να μην ισχύσει ποτέ στην πράξη το κατάπτυστο νομοσχέδιο.

Τέλος, παρακαλούμε θερμά για την δυναμική παρέμβαση της Ιεράς Συνόδου, των Ιεραρχών και του Ιερού Κλήρου της Ελλάδος, που είναι οι μόνοι που έχουν την εξουσία και την δύναμη να αποτρέψουν αυτό το κακό στον τόπο μας!

3 σχόλια:

  1. Παπαθανάσης14 Μαΐου, 2018 00:15

    Για λόγους ευθυκρισίας, οφείλω να δηλώσω ότι μεταξύ της όποιας εκφύλου επιλογής και της πολιτικής εκμεταλλεύσεώς της υπάρχει χαωτικό κενό. Αν αντιμετωπιστεί η πολιτική εκμετάλλευση του εκφυλισμού, ουσιαστικώς θα αμβλυνθεί και ο ίδιος ο εκφυλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεκτάριος16 Μαΐου, 2018 13:35

    Μη ξεχνάτε επίσης το πάρα πολύ σημαντικό γεγονός οτι οποιοσδήποτε έχει διαφορετική "άποψη" από εκείνη που προβάλλεται πλέον ως "προοδευτική", θα υποστεί από λεκτικό "μπούλινγκ" υποτιθέμενου μίσους και ρατσισμού, μέχρι και -άκουσον άκουσον- μυνήσεις και πιθανότατα φυλάκιση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατήρ Βασίλειε, μακάρι ο θεός να σου δίνει δύναμη σε σένα και σε όλους σαν και εσένα να βοηθήσετε τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή