Ντροπή και αίσχος! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

05/10/2017

Ντροπή και αίσχος!

Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο αποδεικνύει το γιατί η Θράκη οριστικά έχει ήδη χαθεί! Πρόκειται για τρία διαφορετικά στιγμιότυπα από την χθεσινή (4/10/2017) παρέλαση στην Ξάνθη, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά συνέβη το ανεπίτρεπτο, δηλαδή το σημείο του Σταυρού και η Ελληνική σημαία βρέθηκαν στα χέρια μικρών κοριτσιών, που περήφανα παρέλασαν φορώντας την μουσουλμανική μαντήλα! Στον αντίποδα, το θέαμα μεγάλης μερίδος των Ελληνίδων μαθητριών ήταν ... επιεικώς τραγικό! Για του λόγου το αληθές, σας παραπέμπω στο πλήρες φωτογραφικό υλικό, όπως δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο.

Στην Ξάνθη γιορτάστηκαν χθες (4/10/2017) με αυτόν τον τραγικό τρόπο τα Ελευθέρια, δηλαδή η επέτειος της απελευθερώσεως από την Βουλγαρική Κατοχή, που έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 1919. Την ίδια ώρα η Κόνιτσα, η Καστοριά, ολόκληρη η Ήπειρος, η Πρέβεζα, η Άρτα και η Ηγουμενίτσα παρουσιάζονται στα σχολικά βιβλία των Αλβανών ως "Αλβανικές περιοχές" στην Ελλάδα και το Ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών αρκέστηκε στην λακωνική δήλωση του υφυπουργού, που απλά επιβεβαίωσε πως «έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την Αλβανία».

Τώρα συνειδητοποίησε η ηγεσία του υπουργείου των Εξωτερικών πως η σχέση μας με τους άρπαγες γείτονές μας είναι προβληματική; Δεν αναφέρομαι μόνο στους Αλβανούς, αλλά και στους Σκοπιανούς, στους Βούλγαρους και κυρίως στους Τούρκους, που ανεξέλεγκτα και με κάθε μέσο έχουν αλώσει την Πατρίδα μας. Πόσοι γνωρίζουν πως η πλειοψηφία των νεοκλασικών ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας έχει περιέλθει σε Τούρκους; Το ίδιο συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη, στην Θράκη, στα Δωδεκάνησα και στο Βόρειο Αιγαίο.

Πρέπει να καταλάβουμε πως η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί πρωτίστως από τους πολιτικούς της -πολύ σύντομα θα επιβεβαιώσουν την πώληση και με επίσημη υπογραφή της αλλαγής των Ελληνικών συνόρων- αλλά και από όλους εμάς, που είτε συμμετέχοντας ή ανεχόμενοι, παραδώσαμε τον τόπο στους πάσης φύσεως κατσαπλιάδες, ντόπιους και αλλοεθνείς!

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο τα ιερά σύμβολα του Έθνους να πέφτουν στα χέρια των βάρβαρων αλλοθρήσκων, η Πατρίδα μας να εμπαίζεται με τόσο αισχρό τρόπο από τους άξεστους γείτονες χωρίς την παραμικρή αντίδραση εκ μέρους μας και οι νεοέλληνες να ασχολούνται με Τουρκικά τηλεπαιχνίδια αποτυχημένων.

Αν δεν συνέλθουμε άμεσα, θα επανέλθει το φέσι και η μπότα του κατακτητή, αλλά τότε θα είναι αργά για δάκρυα...

2 σχόλια:

  1. όπως το λέτε...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!εύχομαι οι Ελληνες να ακονίσουν τη μνήμη τους τη κατάλληλη στιγμή και να πράξουν-σκεφθούν Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίνε αυτοί για τα δικά μας αίσχη... Αυτοί την δουλειά τους κάνουν. Εμείς φταίμε που έχουμε χάσει κάθε ιερό και όσιο... Αλλά όλα πληρώνονται σε αυτή τη ζωή... Και πλησιάζει αυτή η στιγμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή