Εξωγήινοι, αστεροειδείς και ουδείς ... survivor! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/08/2017

Εξωγήινοι, αστεροειδείς και ουδείς ... survivor!

Πολλοί θεωρούν τον Stephen William Hawking ως ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά, που ανέδειξε μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα. Ωστόσο, ο επί 40 χρόνια (1979-2009) κάτοχος της πιο διάσημης ακαδημαϊκής έδρας στον κόσμο, της Lucasian Professorship of Mathematics του Πανεπιστημίου του Cambridge, έχει βαλθεί με τις πρόσφατες δηλώσεις και τα λεγόμενά του να αποδείξει ακριβώς το αντίθετο.

Η τελευταία προβοκατόρικη εμμονή του με τους εξωγήινους, σε συνδυασμό με την πλύση εγκεφάλου, που επιχειρεί παγκοσμίως η NASA προπαγανδίζοντας ανύπαρκτα καταστροφολογικά σενάρια από αστεροειδείς, αποτελούν προκάλυμμα και πρόσχημα στις δοκιμές σύγχρονων οπλικών συστημάτων μαζικής καταστροφής.

Συμφωνώ απόλυτα με την μερίδα των ανθρώπων που αμφισβητούν ευθέως τον υψηλό δείκτη ευφυΐας του Hawking -όπως επίσης και του Albert Einstein- θεωρώντας τους ως τεχνητά προβαλλόμενους εγκεφάλους, που εξυπηρετούν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια.

Ο Hawking είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές της σύγχρονης Δυτικής επιστήμης και του αλαζονικού πνεύματός της. Υπήρξε ο βασικός θεμελιωτής της πιο αντιεπιστημονικής και αναπόδεικτης θεωρίας που διατυπώθηκε ποτέ, αυτής του Big Bang, στην πλέον αθεϊστική προσπάθεια της σύγχρονης σκοταδιστικής Φυσικής.

Ο ίδιος διατείνεται πως σκοπός του είναι «η πλήρης κατανόηση του σύμπαντος, δηλαδή γιατί είναι όπως είναι και κυρίως γιατί υπάρχει». Είναι, όμως, τόσο μικρονοϊκός, που αδυνατεί να καταλάβει αυτά που έχουν αντιληφθεί απλοί και αγράμματοι άνθρωποι; Προφανώς όχι! Απλά είναι (ακόμα ένας) πιστός υπηρέτης μιας ευρύτερης κίνησης, που αποσκοπεί στην παγκόσμια κυριαρχία μέσω της πολιτικής, της επιστήμης, των τεχνών, της έλλειψης παιδείας, της παραχάραξης της Ιστορίας, του αθλητισμού και γενικότερα κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας.

Βέβαια, το έργο του γίνεται εξαιρετικά εύκολο όταν το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι σαν τους συμπολίτες μας, που παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν και απειλούν την χώρα, αυτοί αποθεώνουν τον κάθε ηλίθιο (συγχωρέστε μου την έκφραση αλλά δεν μπόρεσα να σκεφτώ πιο βαριά) επειδή υπήρξε "πρωταγωνιστής" σε κάποιο τηλεπαιχνίδι! Η Ελλάδα χάνεται και ο νεοέλληνας κυριολεκτικά συνωστίζεται στην Σκιάθο, στην Θεσσαλονίκη και όπου αλλού εμφανίζονται οι μέχρι χθες ανύπαρκτοι, αλλά σημερινοί "ήρωες" του Έθνους! Αλλά, δυστυχώς, το κατάντημα των νεοελλήνων είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Η έλλειψη κριτικής σκέψης στην συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων κάνει το έργο του Hawking και του κάθε Hawking, πολύ εύκολο. Όταν οι άνθρωποι δεν σκέφτονται, αλλά δρουν και συμπεριφέρονται ως άλογο (χωρίς λογική) κοπάδι, τότε είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί το έδαφος για την επιβολή της μίας παγκόσμιας κουλτούρας, που επιδιώκουν οι αμοραλιστές του Ένα τοις εκατό.

Οι δυνάστες αυτού του κόσμου φοβούνται μόνο ένα πράγμα: την ελεύθερη σκέψη! Δεν θέλουν τους σκεπτόμενους ανθρώπους! Η μοναδική επιτυχημένη αντίσταση, που μπορεί να προβάλλει κανείς σε αυτό το παγκόσμιο χάος, είναι να διατηρήσει σε εγρήγορση τον εγκέφαλό του! Εμείς γιατί τον θέσαμε εκτός λειτουργίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου