Θλιβερή ναι, επέτειος όχι! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/11/2017

Θλιβερή ναι, επέτειος όχι!

Την ώρα που 16 συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους και άλλοι 4 αγνοούνται εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας των πολιτικών του διεφθαρμένου συστήματος που καταδυναστεύει την Ελλάδα, οι γνωστοί "άγνωστοι" ετοιμάζονται πυρετωδώς κάτω από την κάλυψη-ανοχή των Μυστικών Υπηρεσιών και του κράτους(;) να κάψουν και πάλι την πρωτεύουσα (και όχι μόνο).

Η 17η Νοεμβρίου είναι για την Ελλάδα μία μέρα ντροπής, μια μέρα πρόξενος ταραχών, μια μέρα πολιτικής αποσταθεροποίησης. Με αφορμή ένα γεγονός που δεν έγινε ποτέ, σε μία "επέτειο" που δεν συμβολίζει τίποτε απολύτως εκτός από την σύγχρονη έκφραση της αναρχίας-βανδαλισμού, οι πολιτικάντηδες θα "υμνήσουν" την "δημοκρατία" επιτρέποντας σε αναρχοεγκληματίες να κάψουν το σύμπαν.

Η σημερινή κοινοβουλευτική δικτατορία δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από την δικτατορία των συνταγματαρχών. Έχει καταλύσει πλήρως το πολίτευμα επιβάλλοντας τις "ελεύθερες" εκλογές μεταξύ των ξενοκίνητων πολιτικών κομμάτων, που χρηματοδοτούνται από τις απανταχού γης μασωνικές στοές, αποκλείοντας από την δημοσιότητα κάθε φωνή που δεν είναι συντονισμένη στις προσταγές του διαβόητου Ένα τοις εκατό.

Το καθεστώς ελέγχει πλήρως το μισθοφορικό κύκλωμα των Μέσων Ενημερώσεως(;), που με καθημερινή ανελέητη πλύση εγκεφάλου προπαγανδίζει ασταμάτητα κάθε ψέμα, κάθε διαστροφή, κάθε "είδηση", που προάγει την πολιτική που αλλοιώνει και καταστρέφει την Πατρίδα μας.

Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα εκμεταλλεύεται τις θλιβερές "επετείους" -όπως αυτή της 17ης Νοεμβρίου, που το μόνο που ενέπνευσε ήταν μια άνανδρη τρομοκρατική οργάνωση- προκειμένου να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητος μακρυά από την οικονομική ανέχεια, την υπέρμετρη και απάνθρωπη φορολόγηση του λαού, τα οργιώδη σκάνδαλα των υπουργών και των πολιτικών, την εγκληματική αμέλεια του κράτους(;) που μετατρέπει την κακοκαιρία σε εθνικό πένθος, και, κυρίως, μακρυά από την Εθνική προδοσία, που εξυφαίνεται σταδιακά και πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί.

Εμείς ποια θέση έχουμε σε αυτήν την κατάσταση; Ποια είναι η στάση μας; Ποια η επιδίωξή μας; Τι κάνουμε για να αποτρέψουμε τα σχέδια των εχθρών της Πίστεως και της Πατρίδος μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου