Η λαϊκή δημοκρατία της ανοησίας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/11/2017

Η λαϊκή δημοκρατία της ανοησίας

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος(;) προέβη σε ακόμα μία προκλητική ενέργεια, που προσβάλλει την νοημοσύνη και το (όποιο έχει απομείνει) πατριωτικό μας αίσθημα. Δέχθηκε στο πρωθυπουργικό μέγαρο το παιδί από το Afghanistan, που δικαίως και ορθώς δεν του δόθηκε άδεια από τον διευθυντή του σχολείου του να παρελάσει ως σημαιοφόρος.

Από που και ως που ένα παιδί γεννημένο στο Afghanistan, μια χώρα με εντελώς άλλη θρησκεία και κουλτούρα, έχει την αξίωση να κρατήσει το εθνικό σημείο ενός λαού, που δεν γνωρίζει καν; Κανείς από εμάς δεν διανοήθηκε, ούτε επιθύμησε ποτέ, να παρελάσει στην χώρα όπου βρεθήκαμε πολλάκις λόγω εργασιακών καθηκόντων, όσο μεγάλο διάστημα και να ζήσαμε εκεί, όσους φίλους και αν αποκτήσαμε, όσους δεσμούς και αν δημιουργήσαμε. Πολύ περισσότερο, πώς έχει την απαίτηση να κρατήσει την σημαία της Ελλάδος ένας μουσουλμάνος, όταν αυτή φέρει το σημείο του Σταυρού που πολεμά μετά μανίας η κατ' ευφημισμόν "θρησκεία" του;

Στην χώρα, που καταχρηστικά πλέον φέρει το όνομα της πάλαι ποτέ Ορθοδόξου Ελλάδος, τα προβοκατόρικα και μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως(;) έκαμαν το τίποτε είδηση με σκοπό να προπαγανδίσουν για ακόμα μια φορά την πολιτική της πολτοποίησης των λαών και της εξάλειψης των εθνικών ιδιωμάτων και ταυτοτήτων.

Ο πρωθυπουργός των μεταναστών και των μειονοτήτων έπαιξε λαϊκίστικα ακόμα μία φορά με την συνείδηση και το θυμικό των νεοελλήνων. Παρά το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας είναι αδρανείς και τελούν εν υπνώσει, υπάρχει μια (μικρή) μερίδα ακόμα, που σαν σύγχρονοι ήρωες του Uderzo και του Goscinny, αντιστέκονται στον "Καίσαρα" και στα οικουμενιστικά του σχέδια.

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το οργισμένο μήνυμα συνεργάτη μου, που μου έγραφε με αφορμή αυτό το γεγονός: «Επιτέλους που θα πάει αυτή η κατάσταση; Τον αριστούχο της συγκεκριμένης τάξης και κάθε τάξης σε όλη την Ελλάδα, που τους στέρησε την τιμή αυτή θα τους φωνάξει να τους δώσει την σημαία ο αχαρακτήριστος πρωθυπουργός; Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Προσωπικά δεν με ένοιαζε ποτέ, ούτε διάβασα ποτέ μου γι' αυτόν τον λόγο, δηλαδή για να είμαι στη σημαία, αλλά αναγνωρίζω την τιμή!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Και ναι! έτσι πρέπει να είναι! Υπάρχει καλύτερος σε αυτή τη ζωή και έτσι και πρέπει ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ! Έλεος πια! Όλα χύμα!».

Κατανοώ πλήρως και συμφωνώ απόλυτα με την αγανάκτηση, που δικαίως πηγάζει από την ψυχή των ελάχιστων που προσπαθούν να κρατήσουν τις Θερμοπύλες. Η αδιαφορία, η ημιμάθεια, η εμπάθεια, η ασχετοσύνη, η αδικία, το ψέμα, το μίσος εναντίον της Αληθείας και η υποκρισία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της χώρας, που θα επαναλάβω πως εκ παραδρομής και συνήθειας φέρει πλέον το όνομα της Ελλάδος. Αντί της Ελλάδος υπάρχει πια η λαϊκή δημοκρατία της ανοησίας, χώρα των απογόνων των Ουζουμπούρου, που είναι εξίσου ηλίθιοι με τους προγόνους τους αλλά με περίσσευμα κακίας στην ψυχή τους.

2 σχόλια:

  1. Εάν οι εκπαιδευτικοί είχαν πράξει κάτι παράνομο, ήξεραν οι κρατούντες να τους τυλίξουν σε μιά κόλλα χαρτί και να τους τιμωρήσουν αμείλικτα. Πλην όμως, επειδή αυτό δεν ήταν δυνατόν (πράγμα, που και η Διδασκαλική Ομοσπονδια Ελλάδος επιβεβαίωσε) έστησαν αυτό το κρύο θέατρο, για να κερδίσουν -υποτίθεται- πόντους λαϊκισμού για αφελείς ψηφοφόρους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποίος αρνείται το Χριστό και προσκυνά το διάβολο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή