Η Ελλάδα (ξε)πουλήθηκε! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/10/2017

Η Ελλάδα (ξε)πουλήθηκε!

Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο εκφράζει πλήρως την κατάσταση, που επικρατούσε σήμερα, 30 Οκτωβρίου 2017, στο κέντρο των Αθηνών. Χάος, δακρυγόνα, κακό, φασαρία και αναστάτωση τάραξαν και πάλι για αρκετές ώρες την πολύπαθη πρωτεύουσα της Πατρίδος μας.

Υποτίθεται πως οι μαθητές(;) διαδήλωσαν ζητώντας καλύτερα σχολεία, αλλά η πραγματικότητα (για ακόμα μία φορά) είναι εντελώς διαφορετική.

Άραγε, πώς οργανώθηκαν τόσο καλά οι ανήλικοι μαθητές -μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αφού η συγκέντρωση ουσιαστικά προγραμματίστηκε και ανακοινώθηκε στα Μέσα Ενημερώσεως(;) μέσα στο Σαββατοκύριακο της Εθνικής επετείου- προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σημερινή συγκέντρωση; Είναι κανείς τόσο αφελής, ώστε να πιστέψει ότι μικρά παιδιά από μόνα τους πήραν την πρωτοβουλία και οργανώθηκαν για να κατεβούν στους δρόμους;

Το κράτος της ανομίας, της αναρχίας και του Ρουβίκωνα φαίνεται πως έχει δρομολογήσει μία σειρά από ενέργειες αποσταθεροποίησης της πολιτικής ομαλότητος και την δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και αβεβαιότητος.

Η κυβέρνηση έχει οικειοθελώς αποδεχθεί ένα βαρύ πολιτικό "στοίχημα" και ετοιμάζεται να οδηγήσει την Χώρα στην υπογραφή της τελευταίας δανειακής σύμβασης, που ίσως να σημάνει το τέλος των οικονομικών μέτρων. Αυτό, όμως, που δεν ομολογεί ο πρωθυπουργός αλλά και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος -όπου άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά το που οδηγούν οι εξελίξεις- είναι πως το αντάλλαγμα για την έξοδο από τα οικονομικά μέτρα είναι σοβαρές γεωπολιτικές αλλαγές και περαιτέρω συρρίκνωση της Εθνικής Κυριαρχίας της Πατρίδος μας.

Η Ευρώπη οδεύει προς μία συνολική αναθεώρηση των συνόρων και την δημιουργία αυτόνομων περιοχών με μία κεντρική κυβέρνηση, που θα βρίσκεται εγκατεστημένη στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Έτσι στην Θράκη, στην Μακεδονία, στην Ήπειρο και στα νησιά του Αιγαίου θα συμβεί ότι και στην Ίστρια, στην Μοραβία, στην Άνω Σιλεσία, στην Τσεχική Σιλεσία, στην Székely Land, στο Bornholm, στις νήσους Faroe, στην Λομβαρδία, στο Βένετο, στην Σικελία, στο Νότιο Τιρόλο, στην χώρα των Βάσκων, στην Καταλονία, στην Κορσική, στην Φλάνδρα, στην Région Wallonne, στην Βρετάνη, στην Βαυαρία, στην Βόρεια Ιρλανδία, στην Σκωτία, στην Ουαλία και ενδεχομένως και αλλού.

Πόσο, άραγε, θα κρατήσει ο ύπνος και η αδιαφορία των νεοελλήνων; Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να δώσουμε ούτε μισό χιλιοστό γης, που είναι ποτισμένο με το αίμα της αυτοθυσίας και της ανδρείας των Πατέρων μας! Το χώμα της Ελλάδος δεν μας ανήκει! Ανήκει σε αυτούς που προκειμένου να το κατοχυρώσουν και να το μεταβιβάσουν σε εμάς, έδωσαν σαν αντάλλαγμα την ζωή τους! Αυτοί έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην Πατρίδα μας και αυτοί θα μας κρίνουν όλους. Σε αυτούς θα απολογηθούμε για τις πράξεις που κάναμε ή που δεν κάναμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου