Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/09/2017

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

Η διήμερη παράσταση και ο περιφερόμενος θίασος του νεαρού προέδρου της Γαλλίας και της ... "ώριμης" συζύγου του τελείωσε και μαζί της έληξε ο αποκλεισμός των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, που για ακόμα μία φορά έζησαν ένα εφιαλτικό διήμερο αφού ακόμα και η επιστροφή στο σπίτι είχε πολλές ομοιότητες με τις καταστάσεις που περιγράφει ο Όμηρος στην Οδύσσεια.

Η επίσκεψη αυτή δεν ήταν μόνο μία καλή ευκαιρία για να βάλουν τα καλά τους οι σύζυγοι των πολιτικάντηδων και να φωτογραφηθούν με την συνταξιούχο Γαλλίδα δασκάλα, που δεν καταδικάστηκε ποτέ με την βαριά κατηγορία της παιδεραστίας, αφού για πρώτη φορά συνδέθηκε με τον σημερινό της σύζυγο(;) όταν εκείνος ήταν ανήλικος!

Το ταξίδι αυτό του προεδρικού ζεύγους(;) δεν έγινε μόνο για να απασχοληθεί ο Ελληνικός(;) Τύπος και τα Μέσα Ενημερώσεως, που απεγνωσμένα έψαχναν ένα θέμα διαφορετικό από τους νέους φόρους και τον νέο ... survivor!

Οι Γάλλοι δεν ήρθαν στην Ελλάδα για να φωτογραφηθούν με τους κατοίκους της πρωτεύουσας, που επέδειξε σε μεγάλο βαθμό ανωριμότητα αλλά και ασχετοσύνη αποθεώνοντας το ζεύγος σαν να ήταν rock stars.

Οι νεοέλληνες ξέχασαν πως ο Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron ήρθε στην Ελλάδα ως επιτηρητής εκ μέρους των κατακτητών Ευρωπαίων για να δώσει εντολές και κατευθυντήριες οδηγίες στον εγχώριο πολιτικό θίασο, που ανέμενε το σενάριο της επόμενης πράξης του έργου «Προδοσία της Ελλάδος». Οι νεοέλληνες αγνοούν πως ο Macron είναι επιλογή των ιθυνόντων της Ε.Ε. και από τους κύριους εκφραστές του "Ευρωπαϊκού ιδεώδους" και γι' αυτό τον επέλεξαν, παρά την βαθειά προβληματική προσωπικότητά του.

Στο χθεσινοβραδινό (7/9/2017) δείπνο, που παρέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ήσαν όλοι εκεί και μάλιστα με την διάθεση και το κέφι που έχει μια σχολική παλιοπαρέα που ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μία αταξία. Μόνο που δεν πρόκειται για κάποια αθώα αταξία ή παιδική φάρσα.

Δείτε στην φωτογραφία του άρθρου τα χαρωπά πρόσωπα του πρωθυπουργού και του αρχηγού(;) της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και αναρωτηθείτε τι σχέση έχουν αυτοί οι άνθρωποι με το δράμα της Πατρίδος;

Το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, που καταδυναστεύει την Ελλάδα, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Μετά τις κρυφές και τις φανερές συναντήσεις, ήρθε η ώρα να περάσουμε στην τελική πράξη του δράματος, που είναι η εδαφική συρρίκνωση της Ελλάδος. Αυτό δεν είναι φόβος του γράφοντος, αλλά υπογεγραμμένη συμφωνία που σύντομα θα δει το φως της δημοσιότητος.

Ο Macron έφυγε αλλά τα γέλια ακόμα δεν σταμάτησαν. Ο μεν αδαής λαός χαμογελάει ευτυχισμένος που φωτογραφήθηκε με την κυρία και τον κατά πολύ νεαρότερο σύζυγό της χωρίς να είναι σε θέση να καταλάβει κάτι περισσότερο, οι δε προδότες του Έθνους γελούν γιατί προχώρησε ακόμα πιο πολύ η υλοποίηση των σχεδίων τους.

Επιτέλους έχουμε όραμα για τον τόπο μας ή απλά κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου περιμένοντας να μας ξυπνήσει ο εφιάλτης της πραγματικότητος;

1 σχόλιο: