Ο Αρμαγεδδών είναι μόλις 2,5' μακριά - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/07/2017

Ο Αρμαγεδδών είναι μόλις 2,5' μακριά

Όποιος/α θωρεί υπερβολή την κρισιμότητα των περιστάσεων και των διπλωματικών εξελίξεων στην διεθνή πολιτική σκηνή, μάλλον πλανάται πλάνην οικτράν! Τα πράγματα μέρα με την ημέρα ολοένα και δυσκολεύουν, ενώ η περίοδος της όποιας ειρήνης βασίλευσε ποτέ στην γη, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Όποιος/α, επίσης, θεωρεί υπερβολικές αυτές τις επισημάνσεις, μπορεί να διαβάσει τι γράφει ο πολύπειρος Αμερικανός πολιτικός Dr. Paul Craig Roberts στο σχετικό άρθρο του, που σας παραθέτω αυτούσιο στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

Είστε έτοιμοι να πεθάνετε; Και εσείς και εγώ θα πεθάνουμε, όχι από τα γηρατειά, αλλά επειδή οι τα φιλαράκια μας οι Αμερικανοί είναι τόσο ηλίθιοι, αδιάφοροι και έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου, που πιστεύουν τα ψέματα που μας οδηγούν στην οριστική καταστροφή μας. Αυτό μας λένε οι ατομικοί επιστήμονες. Και έχουν δίκιο.

Μπορείτε να κατανοήσετε τον παραλογισμό; Ο πρόεδρος Trump δέχεται επίθεση ευρείας κλίμακας από το σύμπλεγμα των στρατιωτικών / ασφαλείας, από τα Αμερικανικά μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως, από το Δημοκρατικό Κόμμα και από πολλούς Ρεπουμπλικάνους, όπως ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής από τη Νότια Carolina, Lindsey Graham και ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής από την Arizona, John McCain, απλώς και μόνο επειδή επιδιώκει την μείωση των επικίνδυνων εντάσεων μεταξύ των δύο μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων.

Τι μπορεί να εξηγήσει την παντελή έλλειψη ανησυχίας για τη ίδια τους την ζωή εκ μέρους των κατοίκων της Νότια Carolina και της Arizona, που έστειλαν στην Γερουσία, και εξακολουθούν να στέλνουν, δύο παλαβούς που είναι αποφασισμένοι να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας;

Θα ανατριχιάσετε αν αναρωτηθείτε το ίδιο και στις 50 πολιτείες και σχεδόν σε όλες τις επαρχίες του Congress.

Μπορείτε να κάνετε την ίδια ερώτηση σχετικά με τον οίκο ανοχής, γνωστό ως "Αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης". Δεν θα υπάρξει κανένας ζωντανός για να δημοσιεύσει ή να διαβάσει τα πρωτοσέλιδα του πολέμου, που αυτή την στιγμή προωθούν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο υπόλοιπος κόσμος, μαζί με όλη την ζωή στη γη, οδηγούνται στους τάφους τους εξαιτίας της συνολικής αποτυχίας της Αμερικανικής ηγεσίας.

Τι συμβαίνει με τους Αμερικανούς που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οποιοσδήποτε "ηγέτης", που προκαλεί πόλεμο με μεγάλη πυρηνική δύναμη, θα πρέπει θεσμικά να χαρακτηρίζεται ως εγκληματικά παράφρονας;

Γιατί οι Αμερικανοί κάθονται συνεχώς μπροστά στην τηλεόραση, γαλουχούμενοι στα ψέματα που οδηγούν, πέρα ​​από κάθε αμφιβολία, στον θάνατό τους;

Η Αμερική απέτυχε και για εκείνην και στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου