Κυβέρνηση αναρχικών και ασύδοτων! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

28/06/2017

Κυβέρνηση αναρχικών και ασύδοτων!

Η κυβέρνηση των "αριστερών" καπιταληστών -δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος- αποδεικνύει καθημερινά πως δεν προέρχεται από τον λαό, ούτε εξυπηρετεί τα συμφέροντά του. Είναι μία κυβέρνηση, ξενόφερτη και υποκινούμενη όπως οι προηγούμενες, που απλά εξυπηρετεί διαφορετικά συμφέροντα από των προκατόχων της.

Οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όπως προτιμάτε, εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των καπιταληστ(ρ)ικών οδηγιών του εξωτερικού. Το σημερινό ασκέρι, που τύποις ονομάζεται κυβέρνηση, βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία προκειμένου να "βασιλεύσει" το χάος και η αναρχία σε ολόκληρη την επικράτεια της Πατρίδος μας.

Η αλητεία της "πολιτικής"(;) που ακολουθείται στο κέντρο των Αθηνών -ιδιαίτερα στην περιοχή των Εξαρχείων- θυμίζει έντονα εποχές του παρελθόντος, που κατέληξαν σε αιματοχυσία και εμφύλιες συμπλοκές. Οι "αριστεροί", άλλωστε, φημίζονται για την "ικανότητά" τους στον διχασμό και στον εμφύλιο σπαραγμό.

Η απαγόρευση της αστυνομίας(!) ... στους αστυνομικούς να συγκεντρωθούν και να διαδηλώσουν για τα προβλήματα που τους δημιουργεί ... η ίδια η κυβέρνηση(!!!), αποκαλύπτει την τραγικότητα της εποχής που ζούμε και την παντελή αποτυχία του πολιτεύματος. Ο αρμόδιος υπουργός αποδεικνύεται κατά πολύ κατώτερος της αποστολής του (και ίσως όχι μόνο), υπονομεύοντας το έργο της αστυνομίας(!).

Η Πολιτεία, λοιπόν, αποφάσισε πως μία χούφτα αλήτες, σφετεριστές του τίτλου των αναρχικών, έχουν το απόλυτο δικαίωμα, ανενόχλητοι και υπό την κάλυψη της κυβέρνησης, να καίνε και να καταστρέφουν ξένες περιουσίες, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής και οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται αυτή την συμπεριφορά γιατί ... έτσι προστάζει η "δημοκρατία" του 4%, που (ατυχώς) έγινε (κι αυτή) κυβέρνηση!

Το έχουμε πει πολλές φορές, θα το επαναλάβουμε ακόμα μία: Ζούμε στην εποχή της τελείας παραφροσύνης, της απόλυτης διαστροφής και της υποκρισίας. Το κακό πολεμάει με μανία το καλό, ενώ το ψέμα και η διαστροφή διώκουν μέχρι εξοντώσεως την Αλήθεια και όλους όσοι την υπηρετούν.

Έρχεται ώρα να αποκαλυφθεί το ποιοι είναι πραγματικά όλοι οι πολιτικάντηδες, ενώ είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν στο φως οι άνομες και επιζήμιες Εθνικές συμφωνίες, που έχουν προσυπογράψει. Όμως, έρχεται επίσης η ώρα όπου και ο καθένας από εμάς θα λογοδοτήσει για την στάση του. Γιατί είναι ωραία τα λόγια, αλλά όλοι πρέπει να αποδείξουμε κάποια στιγμή τις ... πραγματικές προθέσεις μας!

2 σχόλια:

  1. Γιώργος Σημαιοφορίδης28 Ιουνίου, 2017 22:36

    Μήπως θα πρέπει κάποια φορά να τελειώνουμε με τα εισαγωγικά "αριστερός" ; Στην Ιστορία δεν έχει διαφανεί άλλη συμπεριφορά, άλλο ήθος έκφρασης, άλλο δείγμα γραφής, από όλα όσα δείχνουν οι αριστεροί ανά τον κόσμο. Τα ίδια και χειρότερα βλέπουμε εδώ στην ταλαίπωρη πατρίδα μας, από την «πρώτη φορά Αριστερά» . Αυτό το είδος του αριστερού εκτός εισαγωγικών, παραπέμπει σε μια δεκαετία (αυτήν της ήττας τους μετά το 1949) όπου είχε διαποτισθεί η ατμόσφαιρα με τα μαρτυρολόγιά τους και την άδολη αγνότητα κάποιων κατώτατων στελεχών της Αριστεράς, που δεν διαδραμάτισαν όμως τον παραμικρό ρόλο στην πολιτική πρακτική της Αριστεράς, αυτής της σταλινικής μούχλας που κατέβαζε την «γραμμή». Τώρα η «γραμμή» δεν κατεβαίνει από κάποια σκοτεινά γραφεία, αλλά έχει μορφή του πιο ειδεχθούς και απροκάλυπτου ψεύδους. Το πιο ξεμπροστιασμένο ψέμα υπό το φώς της αμεσότητας και της ταχυπροβολής. Το κεφάλαιο έχει καταλάβει άριστα πώς χειραγωγούνται οι ευήθεις μάζες που αρέσκονται στον κνησμό της κενολογίας, και της παχυλής αμάθειας των δήθεν μορφωμένων αριστερών. Είναι τόσο ανενδοίαστοι που χρησιμοποιούν κάθε τι προς οικοδόμηση της βολής τους. Ακόμη και αυτές οι διώξεις των απλών και αφανών αριστερών είναι ο μανδύας της κομπορρημοσύνης και αυθάδειας της Αριστεράς, για να ασχημονεί εις βάρος της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή