Ο κόσμος οδεύει προς την καταστροφή - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/06/2017

Ο κόσμος οδεύει προς την καταστροφή

Στην φιλοαμερικανική συγκυβέρνηση των καπιταληστών (δεν είναι ορθογραφικό λάθος) "αριστερών" και των ανεύθυνων Ελλήνων, αλλά και στους παράγοντες της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, που παραμένουν "πιστοί" υπηρέτες των Αμερικανικών συμφερόντων, αφιερώνω το σημερινό (23/6/2017) άρθρο του Dr. Paul Craig Roberts, με τίτλο «The World Is Going Down With Trump» (ο κόσμος οδεύει προς την καταστροφή με τον Trump).

Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο, στην μετάφρασή μου από τα Αγγλικά.

Στις 21 Ιουνίου, η Συντακτική Επιτροπή της Washington Post, επί σειρά ετών μέσο προπαγάνδας που πολλοί πιστεύουν πως διαπλέκεται με την CIA και το παρακράτος, ζήτησε περισσότερες κυρώσεις και περισσότερη πίεση προς την Ρωσία.

Η σκέψη ενός και μόνο δευτερολέπτου αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο κακή είναι αυτή η συμβουλή. Η ενορχηστρωμένη δαιμονοποίηση της Ρωσίας και του Προέδρου της άρχισε στα τέλη του καλοκαιριού του 2013, όταν το Βρετανικό κοινοβούλιο και η Ρωσική διπλωματία εμπόδισαν την προγραμματισμένη εισβολή του καθεστώτος του Obama στην Συρία. Κάτι έπρεπε να γίνει στη Ρωσία προκειμένου να αρχίσουν να συμπαραστέκονται στην Washington οι άλλες χώρες. Ενώ οι Ρώσοι επικεντρώνονταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi, η Washington διενήργησε ένα πραξικόπημα στην Ουκρανία, αντικαθιστώντας την εκλεγμένη δημοκρατική κυβέρνηση με μια συμμορία νεοναζιστών κακοποιών Banderites
[σημ ΜΒΒ: Ουκρανοί εθνικιστές], των οποίων οι πρόγονοι αγωνίστηκαν υπέρ του Hitler κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Washington ισχυρίστηκε ότι είχε αποκαταστήσει την δημοκρατία στην Ουκρανία εγκαθιστώντας νεοναζί τυχοδιώκτες στον έλεγχο της κυβέρνησης.

Οι κακοποιοί της Washington άρχισαν αμέσως βίαιες επιθέσεις εναντίον του Ρωσικού πληθυσμού στην Ουκρανία. Τα σοβιετικά μνημεία του πολέμου καταστράφηκαν. Η Ρωσική γλώσσα κηρύχθηκε απαγορευμένη από κάθε επίσημη χρήση. Αμέσως, άρχισαν ξεχωριστά κινήματα στις Ρωσικές περιοχές της Ουκρανίας, που ήταν διοικητικά συνδεδεμένες στην Ουκρανία από σοβιετικούς ηγέτες. Η Κριμαία, Ρωσική επαρχία από το 1700, ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία να αποσχιστεί από την Ουκρανία και ζήτησε να επανενωθεί με τη Ρωσία. Το ίδιο συνέβη και με τις περιοχές του Luhansk και του Donetsk.

Αυτές οι ανεξάρτητες ενέργειες διαστρεβλώθηκαν από την Washington και τα μισθοφορικά Μέσα, που εκφοβίζουν για λογαριασμό της, και παρουσιάστηκαν ως "Ρωσική εισβολή". Παρά τα όσα αντίθετα ισχύουν, αυτή η ψευτιά συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, τα γεγονότα δεν αποτελούν μέρος της ανάλυσης.

Το σημαντικότερο γεγονός, που παραβλέπεται από την Washington Post και τα αντι-Ρωσικά μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είναι πως πρόκειται για πράξη παραφροσύνης η απαίτηση για μεγαλύτερη τιμωρία και περισσότερη πίεση σε μια χώρα με ισχυρή στρατιωτική και στρατηγική πυρηνική ικανότητα, και μια κυβέρνηση που έχει ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Washington προετοιμάζει μια αιφνιδιαστική πυρηνική επίθεση.

Άραγε οι συντάκτες της Washington Post προσπαθούν να φέρουν τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα; Αν υπήρχε κάποια πληροφορία στην Washington Post, η εφημερίδα έπρεπε να ζητήσει από τον πρόεδρο Trump να καλέσει αμέσως τον Πρόεδρο Пу́тин με διαβεβαιώσεις και να οργανώσει τις απαραίτητες συναντήσεις για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση. Αντί αυτού, οι απόλυτα ηλίθιοι συντάκτες προτρέπουν σε ενέργειες που μπορούν μόνο να ανεβάσουν τους τόνους. Θα πρέπει να είναι προφανές ακόμη και στους ανόητους της Washington Post ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να καθίσει εκεί, με σταυρωμένα τα χέρια της, και να περιμένει την επίθεση της Washington. Ο Пу́тин έχει κάνει πολλές προειδοποιήσεις σχετικά με την αυξανόμενη απειλή της Δύσης στην Ρωσική ασφάλεια. Έχει δηλώσει ότι η Ρωσία «δεν θα δώσει ποτέ ξανά έναν πόλεμο στην επικράτειά της». Είπε ότι το μάθημα που έχει μάθει είναι ότι «αν ένας αγώνας είναι αναπόφευκτος, χτύπα πρώτος». Είπε, επίσης, πως το γεγονός ότι κανείς δεν ακούει τις προειδοποιήσεις του, καθιστά την κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη.

Τι εξηγεί την κώφωση της Δύσης; Η απάντηση είναι αλαζονεία και υπεροψία.

Καθώς τα presstitute Μέσα είναι ανίκανα για λογική, θα κάνω την δουλειά τους αντί για αυτούς. Ζητώ μια άμεση προσωπική συνάντηση μεταξύ του Trump και του Пу́тин στο Reykjavik. Ο ψυχρός πόλεμος ΙΙ, που ξεκίνησε ο Clinton, ο George W. Bush και ο Obama, πρέπει να τερματιστεί τώρα.

Αλλά, πού είναι ο πρόεδρος Trump; Γιατί ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση; Γιατί δεν είναι αντάξιος του Ronald Reagan; Ισχύει, όπως λέει ο David Stockman, ότι ο Trump είναι ανίκανος για οτιδήποτε άλλο εκτός από το να ασχολείται με τον twitter?

Γιατί ο πρόεδρος Trump δεν έχει διατάξει, εδώ και καιρό, όλες οι παραβιάσεις, που συγκεντρώθηκαν και αφορούν στα περί της Ρωσικής διαρροής, να αποχαρακτηριστούν και να δημοσιοποιηθούν; Γιατί ο Trump δεν ξεκίνησε ποινική δίωξη εναντίον του John Brennan, της Susan Rice, του Comey και της υπόλοιπης ομάδας που προσπαθεί να τον καταστρέψει;

Γιατί ο Trump αφοπλίστηκε από μόνος του με μια κυβέρνηση που επέλεξαν οι εχθροί της Ρωσίας και το Ισραήλ;

Όπως γράφει ο David Stockman, ο Trump «βρίσκεται απέναντι σε μια πολεμική από το παρακράτος, τους Δημοκρατικούς, τους νεοσυντηρητικούς και τα Μέσα Ενημερώσεως με ευρεία αποδοχή» και «δεν έχει καμία πιθανότητα επιβίωσης παρά μόνο με μια άκρως επιθετική αντεπίθεση» ενάντια σε όλους όσοι εργάζονται για να τον καταστρέψουν. Αλλά δεν υπάρχει προεδρική αντεπίθεση «επειδή ο άνθρωπος είναι ανίδεος για το τι κάνει στον Λευκό Οίκο και συμβουλεύεται μια παράφωνη ομάδα από ερασιτέχνες και μη σκεπτόμενους. Επομένως, δεν έχει κανένα σχέδιο δράσης, παρά μόνο να αντιδράει παρορμητικά στον λογαριασμό του στον Twitter».

Ο πρόεδρός μας "τιτιβίζει" στον twitter, ενώ αυτός και ολόκληρη η Γη ωθούνται προς την καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου