Στην μνήμη αυτών που προδώσαμε! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/05/2017

Στην μνήμη αυτών που προδώσαμε!

19 Μαΐου. Μέρα θλίψης και περισυλλογής για όποιον, τουλάχιστον, θέλει να διαφοροποιηθεί από όλους αυτούς που εμπαίζουν τον Θεό και τους ανθρώπους, ζωντανούς και νεκρούς.

Την ημέρα της ανάμνησης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον "εθνάρχη" Ελευθέριο Βενιζέλο, που κυριολεκτικά φέρει ακέραιη την ευθύνη για το μεγάλο κακό που υπέστη ο Ελληνισμός της περιοχής.

Οι εκκλήσεις των κατοίκων του Πόντου προκειμένου να συμπεριληφθούν στο Ελληνικό κράτος δεν εισακούστηκαν ποτέ από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που θεωρούσε ότι ο Πόντος ήταν πολύ απομακρυσμένος από τις υπόλοιπες Ελληνικές περιοχές με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η υπεράσπισή του από τις τουρκικές επιδρομές. Αποτέλεσμα; σχεδόν οι μισοί, το 43% του πληθυσμού (300.000 άνθρωποι από τον συνολικό αριθμό των 697.000) σφαγιάστηκε από τους Τούρκους.

Αλήθεια, μήπως αυτή η στάση σας θυμίζει τον έτερο "Εθνάρχη" και συνονόματο του Βενιζέλου, τον Ευάγγελο Αβέρωφ-Τοσίτσα, που ισχυρίσθηκε ακριβώς το ίδιο για την Κύπρο πριν την εκεί Τουρκική εισβολή; Βλέπετε πίσω από κάθε εθνικό δράμα κρύβεται πάντοτε και ο απαραίτητος προδότης, αφού τα κάστρα πέφτουν μόνο από μέσα.

Ας είναι αιωνία η μνήμη των σφαγιασθέντων και ας κρατήσουμε ζωντανή την Ιστορία μας, μακρυά από την παραχάραξη και την αλλοίωση της Δύσης. Γιατί το τέλος ενός λαού έρχεται μόλις λησμονήσει την Ιστορία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου