9 στους 10 βλέπουν ... Survivor - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

20/05/2017

9 στους 10 βλέπουν ... Survivor

«Μίλησε ο πρωθυπουργός, μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν χρειάζεται να έχουμε εντάσεις αυτή την ώρα, έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε αυτή την ώρα αφού οι 9 στους 10 Έλληνες τώρα βλέπουν Survivor». Τάδε έφη το βράδυ της 17ης Μαΐου 2017 στο Ελληνικό(;) κυνοβούλιο ο ξεδιάντροπος υπουργός των Οικονομικών, προσβάλλοντας όλους τους Έλληνες εξαιτίας των ανεγκέφαλων συμπολιτών τους.

Αυτή είναι η γνώμη των πολιτικάντηδων, που έχοντας εξασφαλίσει τις προσωπικές περιουσίες τους στο εξωτερικό, έχουν επιδοθεί σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να αποτελειώσουν τους "ιθαγενείς". Αυτό πρέπει να είχε στο μυαλό του και ο ανεκδιήγητος-αχαρακτήριστος βο(υ)λευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ όταν προ ημερών δήλωνε χωρίς ντροπή πως «Εγώ δεν ξέρω από Οικονομικά, εγώ ξέρω μπακαλίστικα». Ήξερε, ή έτσι πίστευε, πως μιλάει σε ώτα μη ακουόντων!

Δυστυχώς και οι δύο έχουν δίκιο! Οι νεοέλληνες στην πλειοψηφία τους έχουν εγκαταλείψει την μάχη της δικής τους επιβίωσης και παρακολουθούν αποβλακωμένοι στις τηλεοράσεις τους την παραγωγή ενός Τούρκου επιχειρηματία, που εκμεταλλεύεται παγκοσμίως την ιδέα δύο ομοφυλοφίλων, -κ. Δημητρά αυτή η αναφορά μου επιδέχεται μήνυση;- μετουσιώνοντας την σε ένα τηλεοπτικό θέαμα χαμηλοτάτου επιπέδου με υψηλή τηλεθέαση!

Αλλά και ο "έτερος Καππαδόκης" ομολόγησε μία φριχτή αλήθεια, που δεν είναι άλλη από το δόγμα της κυβέρνησης και του (απο)κόμματός του. Εννοείται πως δεν έχουν ιδέα, όχι μόνο από οικονομικά, αλλά γενικότερα από τα προβλήματα του Ελληνικού Κράτους. Ξέρουν, ωστόσο, πολύ καλά πώς να κοροϊδέψουν και να εξαπατήσουν τον λαό, πώς να βολευτούν οι ίδιοι, οι συγγενείς και οι παρατρεχάμενοί τους και, κυρίως, πώς θα παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία, με οποιοδήποτε τρόπο αλλά και κόστος για τον τόπο.

Η δικαιολογία των νεοελλήνων είναι τραγική, όπως και η μοίρα τους. Προσωπικά κουράστηκα και βαρέθηκα να ακούω πως ο λαός είναι μπερδεμένος, είναι απελπισμένος και πως αναζητάει ηγέτη! Φθηνές δικαιολογίες ανθρώπων που ποτέ δεν θα έκαναν τίποτε για να αλλάξει η ζωή τους και άρα υπεύθυνοι για το κατάντημά τους!

Αλλά ας υποθέσουμε πως υπάρχει ο ηγέτης που αναζητάει ο νεοέλληνας! Που θα τον δει και πώς θα τον αναγνωρίσει ο/η κολλημένος/η στην οθόνη του υπολογιστή-κινητού-tablet του/ης ή της τηλεοράσεώς του/ης; Τον ηγέτη αναζητάει παρακολουθώντας τον Survivor και διαβάζοντας τα παραλειπόμενα αυτού του τηλεοπτικού σκουπιδιού στο internet και στον Τύπο; Ή μήπως περιμένουμε από τον ηγέτη να περάσει από όλους τους καναπέδες των σπιτιών μας και να συστηθεί στους αποχαυνωμένους νεοέλληνες εν μέσω καφέ και αμπελοφιλοσοφίας;

Ευτυχώς ακόμα στην Ελλάδα υπάρχει μία μικρή(;) μειοψηφία, που αρνείται να παραδώσει την ψυχή και το μυαλό της στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Πίσω από την Ελλάδα(;) της θολοκουλτούρας, του "δήθεν" και της απραξίας, κρύβεται μία ομάδα ακάματων ανθρώπων, που επιτελώντας απλά το καθήκον προς τους προγόνους και τους μεταγενεστέρους της, παλεύει να κρατήσει ζωντανά την Πίστη και τα Ιδανικά του τόπου μας.

Μπορεί αυτούς τους ανθρώπους να μην τους γνωρίζουμε, τουλάχιστον όλους, ή και να μην τους μάθουμε ποτέ! Ωστόσο, είμαστε ευγνώμονες προς αυτούς που υπήρξαν, που υπάρχουν και ευχόμαστε να υπάρξουν και στο μέλλον. Σε αυτούς προσφέρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από τις δικές μας ελλιπείς δυνάμεις και συντασσόμαστε ολόψυχα και έμπρακτα στον αγώνα τους.

Γιατί τίποτε δεν είναι οριστικό στην ζωή του ανθρώπου, μέχρι τον θάνατό του! Αλίμονο σε αυτούς που δεν έμαθαν να παλεύουν για το καλύτερο! Αλίμονο σε αυτούς που συμβιβάστηκαν! Τρισαλίμονο στους προδότες και στους ολετήρες της Πίστεως και του Έθνους!

4 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό καί εύσοχο τό άρθρο!
    Γι αυτό τό κατάντημα (γενικώς) έχω μέσα μου συσσωρευμένη πολλή οργή καί θυμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο!!! Συμφωνώ ανεπιφύλακτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Δεν είναι αλήθεια ότι 9 στους 10 Έλληνες παρακολουθούν το σερβάιβορ.Αυτοί που το ισχυρίζονται (π.χ.τηλεοπτικά πρόσωπα)έχουν συμφέρον να ..ανεβάζουν τα ποσοστά τους.Οι δε 'πολιτικοί' που τα αναπαράγουν μας έχουν τόσοι σχέση με την πραγματική κοινωνία όση και με την ..πραγματική οικονομία.ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα! Το τι λένε οι πολιτικάντηδες και οι τηλεγελωτοποιοί μας είναι αδιάφορο. Εμάς μας ενδιαφέρει οι συμπατριώτες μας να μην πέφτουν θύματα των προδοτών του Έθνους. Αν έχετε δίκιο, είναι ό,τι πιο αισιόδοξο μπορεί να ακούσει κανείς!

      Διαγραφή