5η όπως λέμε ... ΝΔ ξανά; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/05/2017

5η όπως λέμε ... ΝΔ ξανά;

Η έντονη κινητικότητα των δεξιών πολιτικάντηδων, που ανυπομονούν να επανέλθουν στην εξουσία, σε συνδυασμό με το τραγικό ναυάγιο των συνομιλιών στο eurogroup, μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως (μάλλον) η Πατρίδα μας οδεύει προς μία νέα εκλογική αναμέτρηση.

Οι "αριστεροί" και οι ανεύθυνοι Έλληνες μέσα σε δύο χρόνια υπέγραψαν δύο δανειακές συμβάσεις και μάλιστα με σκληρότερα μέτρα και όρους, σε σχέση με τις δύο πρώτες, που υπέγραψαν οι "συμπρωταγωνιστές" τους στο έργο της καταστροφής της Ελλάδος, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν (ενδεικτικά δείτε εδώ, εδώ και εδώ) πως η τέταρτη δανειακή σύμβαση δεν σταματάει στην λήψη πρόσθετων εξουθενωτικών φοροεισπρακτικών μέτρων σε βάρος των Ελλήνων. Αυτή την φορά στο μεγάλο "παζάρι" εκτίθενται προς πώληση-παραχώρηση τα εδάφη της Πατρίδος μας!

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, ούτε για νέους πειραματισμούς. Αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητος ο εθνικός ξεσηκωμός με ένα και μοναδικό λαϊκό αίτημα: Να φύγουν αμέσως όλοι οι προδότες βο(υ)λευτές από το πιο ακροδεξιό μέχρι το πλέον ακροαριστερό έδρανο της Βουλής. Έφτασε οι ώρα να λογοδοτήσουν όλοι στον Ελληνικό λαό για τις πράξεις τους! Δεν είναι δυνατόν οι παρωδίες τύπου Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου να θεωρούνται κάθαρση!

Ήρθε η ώρα να απολογηθούν όλοι και να λάβουν την τιμωρία που αξίζει στα έργα τους! Αλλιώς, η Ελλάδα μας όπως την γνωρίζαμε τόσους αιώνες θα σβήσει οριστικά και αμετάκλητα. Μόνο, που αν συμβεί αυτό, η Ιστορία δίπλα στα ονόματα των προδοτών θα γράψει και τα δικά μας ως συνενόχων του φρικτού εγκλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου