Η ζωή δεν είναι ... reality! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/04/2017

Η ζωή δεν είναι ... reality!

Ο κόσμος χάνεται στην κυριολεξία και οι νεοέλληνες ασχολούνται με ανόητα τηλεπαιχνίδια και τις "περιπέτειες" ή τους χορούς κάποιων υψηλά αμειβομένων αργόσχολων τεμπέληδων. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση τιμωρεί την βλακεία των νεοελλήνων με νέα μέτρα, νέες υποσχέσεις προς τους δανειστές και, κυρίως, προετοιμάζοντας το έδαφος για την τέταρτη δανειακή σύμβαση, που αυτή τη φορά θα έχει και αλλαγή στα σύνορα της Ελλάδος.

Αν παρατηρήσει κανείς με ψυχραιμία τις κινήσεις και τις δηλώσεις των πολιτικάντηδων και των βο(υ)λευτών, θα διακρίνει το νέο πολιτικό σκηνικό, που προσπαθεί να επιβάλλει το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας από τις 27 Σεπτεμβρίου του 1831.

Έτσι, σήμερα παρατηρούνται δύο ισχυρές τάσεις στην Ελληνική κοινωνία. Η μία εκφράζεται μέσα από μία χαζοχαρούμενη "φιλελεύθερη" κοσμοθεωρία, που προάγει την επιλεκτική "αλληλεγγύη" προς αυτούς που μισούν την Πίστη και την Πατρίδα μας, προβάλλει την yoga αντί της προσευχής και της γυμναστικής, κυνηγάει μετά μανίας ανύπαρκτα pokemon, βλέπει reality και ζει μέσα από το Facebook και το Instagram.

Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται οι "συνειδητοποιημένοι" Έλληνες, που στηλιτεύουν ακατάπαυστα τα κακώς κείμενα της Ελλάδος. Ο σκοπός τους, δυστυχώς, δεν είναι να διορθώσουν κάτι, αλλά να προωθήσουν τις προσωπικές τους agendas ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που θεωρούν τους εαυτούς τους "θρησκευόμενους" και "πατριώτες" ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για τους χριστιανούς του δίωρου -αν είναι και τόσο- εκκλησιασμού, που είναι πιστοί οπαδοί των "εθναρχών", που πρόδωσαν την Κύπρο, την Βόρειο Ήπειρο, την Μικρά Ασία και εν τέλει την Ελλάδα.

Η δεύτερη κατηγορία είναι πολύ πιο ύπουλη από τους εξαιρετικά επικίνδυνους και ταυτόχρονα φαιδρούς και ανόητους "φιλελεύθερους". Οι "πατριώτες", δυστυχώς, καθοδηγούνται από μια προβληματική μερίδα της Ιεραρχίας και του Κλήρου, που είτε από αδυναμία ή από συμφέρον πολεμούν μετά πάθους την Αλήθεια και τις φωνές που την εκφράζουν.

Δεν είναι τυχαίες οι λυκοφιλίες ανθρώπων, που μέχρι πρότινος αντάλλασσαν σκληρές ύβρεις αλληλοκατηγορούμενοι μεταξύ τους, που συνασπίζονται μόνο και μόνο για να διαβάλουν με αισχρά και ανυπόστατα ψεύδη αυτούς που δεν φοβούνται να κηρύξουν την Αλήθεια. Δεν είναι, επίσης, τυχαίο, το ότι παρέχεται μασωνικό άσυλο (και γιατί όχι και χρήμα) σε καταδικασμένους για συκοφαντία από την Ελληνική δικαιοσύνη, που ανενόχλητοι συνεχίζουν το άνανδρο και ύπουλο έργο τους.

Τελικά, τι ζητάει η Ελλάδα του 2017; Την καταστροφή της; Τον αφανισμό της; Την διάλυσή της; Γιατί μόνο γι' αυτά εργάζεται μετά πάθους και μόνο προς τα εκεί θα οδηγηθεί από τις επιλογές της. Αυτή, όμως, δεν είναι η Ελλάδα! Αν η Πατρίδα μας πέθανε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1831, είμαστε πρόθυμοι να την ακολουθήσουμε! Γιατί η Ελλάδα είναι ο τόπος που διασώζεται ΑΝΟΘΕΥΤΗ η Ορθόδοξος Πίστη! Όποιος δεν το αντέχει να μετακομίσει και αυτός στην Αστόρια...

1 σχόλιο:

  1. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!
    Όπως είπα και στον πνευματικό μου, δεν βρίσκω 1(!) άτομο να συζητήσω για θέματα πνευματικά. Όλος ο κόσμος ασχολείται με τα reality, τα πόκεμον και τις ομάδες. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή