ΠΡΟΣΟΧΗ: χρειάζεται μυαλό και όχι φανατισμός! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/03/2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: χρειάζεται μυαλό και όχι φανατισμός!

Κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να ξεκινήσουν μία εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρώσουν κόσμο, ανήμερα του Ευαγγελισμού και της επετείου της 25ης Μαρτίου, στον χώρο που ετοιμάζεται το τζαμί στον Βοτανικό, χωρίς να γνωρίζουν πως με την κίνησή τους αυτή βοηθούν το σύστημα, που σκοπεύει να μην εμποδίσει προσχεδιασμένα έκτροπα και αναταραχές.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία στις κινήσεις μας γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά! Η Αθήνα είναι μια πυριτιδαποθήκη γεμάτη εκρηκτικά και αρκεί μία σπίθα αντεγκλήσεων για να γίνει μία έκρηξη που θα στοιχίσει την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους! Οι μουσουλμάνοι που έχουν πλημμυρίσει την πρωτεύουσα στην πλειοψηφία τους δεν είναι πρόσφυγες αλλά άρτια εκπαιδευμένοι στρατιώτες του τυφλού "θρησκευτικού" μίσους.

Σε καμία περίπτωση ο φανατισμός δεν είναι καλός σύμβουλος! Ποιοι είναι οι υποκινητές αυτής της συγκέντρωσης και τι κίνητρα έχουν; Γιατί δεν γράφουν τα ονόματά τους αυτοί που πρωτοστατούν στο να παρασύρουν αθώους ανθρώπους και παιδιά εκεί που οι μουσουλμάνοι περιμένουν μία ασήμαντη αφορμή για να εκδηλώσουν την βαρβαρότητα του "πολιτισμού" και της "θρησκείας" τους.

Δεν σας παραξενεύει που ο θόρυβος για το τζαμί κόπασε μέχρι που χτίστηκε και τώρα κάποιοι προσπαθούν να τον αναζωπυρώσουν; Ποιοι είναι αυτοί και γιατί κρύβονται πίσω από ανώνυμες ανακοινώσεις -τάχα- διαμαρτυρίας;

Αδέλφια η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή! Πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα, που αν δεν προσέξουμε καλά θα έχει θύματα άμαχο πληθυσμό και κυρίως παιδιά! Ποτέ οι ακρότητες δεν οδήγησαν σε καλό! Ψυχραιμία και όχι τυφλός φανατισμός!

Ο εορτασμός της ημέρας πρέπει να γίνει στους ναούς της Πατρίδος μας και στις προγραμματισμένες παρελάσεις! Καμία πορεία, καμία συγκέντρωση, καθόλου έκτροπα και συμπλοκές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου