Ώρα να σοβαρευτούμε! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/03/2017

Ώρα να σοβαρευτούμε!

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από όσο νομίζει ο περισσότερος κόσμος, αντί άλλου σχολίου παραθέτουμε μια εξαιρετικά σημαντική και σοβαρή έκκληση και σας παρακαλούμε θερμώς να την προωθήσετε όσο μπορείτε περισσότερο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ στον Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Αγαπητοί εν Χριστό αδελφοί και αδελφές, σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας την προσπάθεια επιστροφής όλων των ανθρώπων στην προσευχή και τον εκκλησιασμό που οδηγούν κοντά στον Θεό και στην επίλυση όλων των προβλημάτων. Κάθε Κυριακή πρώτα ο Θεός μπορείτε να έρχεστε στον Ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, στην Ιερά Οδό 134 στον Βοτανικό Αθηνών. (Στάση μετρό Ελαιώνας)

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική και για την στήριξη της ενορίας. Η Αδελφότητα με την βοήθεια του Θεού θα συμμετέχει κάθε Κυριακή. Μετά την θεία Λειτουργία στις 10:30 θα γίνονται συζητήσεις για θρησκευτικά θέματα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ας προσευχηθούμε στον Άγιο Σάββα να μεσιτεύσει για την φώτιση και την καθοδήγηση μας στις δυσκολίες που περνάμε. Με τις παρακλήσεις και την θερμή πίστη ο Θεός παραχωρεί και γίνονται θαύματα. Οι Άγιοι Πατέρες μας δείχνουν την δύναμη της προσευχής. Με την βοήθεια και την φώτιση από την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Ιησού Χριστό ας επιστρέψουμε στις εκκλησίες με παρακλήσεις και λιτανείες και ο πατέρας μας ο Θεός θα μας ελεήσει.

Ας συνταχθούμε με ταπείνωση κοντά Του γιατί είμαστε τα παιδιά Του και μας περιμένει.

Αδελφότητα Υπεραγία Θεοτόκος Φενεού


Η ανακοίνωση αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, λόγω του ότι στην συγκεκριμένη περιοχή ετοιμάζεται το τζαμί, που επέβαλαν οι αντίθεες και ανθελληνικές κυβερνήσεις.

Οφείλουμε όλοι να σοβαρευτούμε και να σκεφτούμε πολύ καλά πως το μέλλον μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις επιλογές που κάνουμε σήμερα. Η ανοχή και η άγνοια είναι κάκιστος σύμβουλος και οδηγεί τα έθνη σε περιπέτειες που πολλές φορές είναι καταστροφικές.

Οι αντιδράσεις όλων μας πρέπει να είναι λογικές, μετρημένες και κυρίως κατευθυνόμενες από ανθρώπους που αποδεδειγμένα βλέπουν μακρυά και υπηρετούν μόνο το συμφέρον του τόπου.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και θα επανέλθουμε...

1 σχόλιο: