Το στοίχημα του Trump - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/02/2017

Το στοίχημα του Trump

Μέσα από ακόμα ένα ενδιαφέρον άρθρο ο Dr. Paul Craig Roberts αποκαλύπτει πολλές από τις παρασκηνιακές ενέργειες των παγκοσμίων Μυστικών Υπηρεσιών, που προφανώς δεν υπολογίζουν ούτε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, ούτε θεσμούς. Ο Roberts επικαλείται την μαρτυρία του Glenn Greenwald, που δεν ανήκει στους υποστηρικτές του Trump, προκειμένου να δώσει ακόμα μια πιο ανάγλυφη εικόνα του παρακράτους, που διοικεί τις ΗΠΑ και κατ' επέκταση τον κόσμο.

Σας παραθέτω αυτούσιο το άρθρο στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

Πρέπει να καταλάβουμε, και το ίδιο να κάνει και ο πρόεδρος Trump, ότι η απάτη του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας" χρησιμοποιήθηκε για τον μετασχηματισμό των Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η NSA και η CIA, και των φορέων εγκληματικής διερεύνησης, όπως το FBI, σε Gestapo μυστικές αστυνομικές υπηρεσίες. O Trump τώρα απειλείται από αυτούς τους οργανισμούς, γιατί απορρίπτει την agenda των νεοσυντηρητικών για την παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ, που αιτιολογεί τον γιγαντιαίο ετήσιο προϋπολογισμό του συμπλέγματος των στρατιωτικών / ασφάλειας.

Οι μυστικοί πράκτορες της αστυνομίας μας έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να σπείρουν "πληροφορίες" στα εκδιδόμενα Μέσα Ενημέρωσης ότι ο Trump διακινδυνεύει από "Ρωσικές διασυνδέσεις" και αποτελεί απειλή για την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το σχέδιο είναι να γίνει μια υπόθεση στα Μέσα Ενημέρωσης, όπως έγινε και κατά του προέδρου Νixon, και να διώξουν τον Trump από το αξίωμα. Το να τα βάλουν ανοιχτά με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο είναι μια πράξη απίστευτου θράσους που υποδηλώνει τεράστια αυτοπεποίθηση, ή αλλιώς απελπισία, από την πλευρά των κρατικών υπηρεσιών της αστυνομίας.

Εδώ μπορείτε να δείτε το CNN να συνεργάζεται ανοιχτά με τη CIA προκειμένου να καλύψει την άστοχη και ανεύθυνη εικασία ότι ο Trump είναι υπό Ρωσική επιρροή σαν να είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Τα "αποδεικτικά στοιχεία" που παρέχονται από το CNN και την CIA είναι μια "δημοσίευση" από την εφημερίδα New York Times που, με ελάχιστη αμφιβολία, φυτεύτηκε στους NYT από την CIA.

Αυτό είναι τόσο προφανές που κάνει σαφές ότι το CNN και η CIA θεωρούν τον Αμερικανικό λαό τόσο αφελή μέχρι του βαθμού της ηλιθιότητος.

Ο Glenn Greenwald εξηγεί στην Amy Goodman ότι η CIA κυνηγά τον Trump επειδή η εξαγγελθείσα πολιτική του Τrump για μείωση των επικίνδυνων εντάσεων με την Ρωσία έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη του συμπλέγματος ασφάλειας / στρατιωτικών για έναν σημαντικό εχθρό.

[ συνεχίζεται... ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου