Προεδρία του Τrump: Ο Θεός να την Αναπαύσει (4) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/02/2017

Προεδρία του Τrump: Ο Θεός να την Αναπαύσει (4)

Τώρα που ο Trump έχει μολυνθεί με "σχέσεις με την Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών", οι ηλίθιοι Republicans, σύμφωνα με το Bloomberg, έχουν «ενωθεί με εκκλήσεις των Δημοκρατών για μια βαθύτερη ματιά στις επαφές μεταξύ της ομάδας του προέδρου Trump και των Ρώσων μυστικών πρακτόρων την Τετάρτη [15 Φεβρουαρίου], που δείχνει μια αυξανόμενη αίσθηση του πολιτικού κίνδυνου εντός του κόμματος καθώς νέες αναφορές έρχονται στην επιφάνεια για εκτεταμένες επαφές μεταξύ των δύο». Φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη τέτοιων επαφών, αλλά τα γεγονότα δεν αποτελούν μέρος της εκστρατείας που έχει σκοπό να καθαιρέσει τον Trump.

Η απόλυση του Flynn από τον Trump χρησιμοποιείται ως δικαίωση από τους αντιπάλους του για τις ψευδείς κατηγορίες τους ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σε συμβιβασμό με την Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών. Συνειδητοποιώντας το λάθος, ο Λευκός Οίκος έχει προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τη γκάφα του λέγοντας ότι ο Flynn απολύθηκε γιατί ο Trump έχασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του, όχι επειδή έκανε τίποτα παράνομο ή είχε διασυνδέσεις με την Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών. Αλλά κανένας από τους αντιπάλους του Τrump δεν ακούει. Και η CIA εξακολουθεί να τροφοδοτεί με ψεύτικες ειδήσεις τους μισθοφόρους της ενημέρωσης.

Από την αρχή είχα προειδοποιήσει ότι ο Trump δεν είχε την εμπειρία και την γνώση για να διαλέξει μια κυβέρνηση που να μπορεί να σταθεί στο πλευρό του και να εξυπηρετήσει την agenda του. O Trump απέλυσε πλέον το ένα πρόσωπο πάνω στο οποίο θα μπορούσε να υπολογίζει. Το πιο προφανές συμπέρασμα είναι ότι o Trump είναι ξοφλημένος.

Η προσπάθεια του Αμερικανικού λαού να επαναφέρει την κυβέρνηση υπό τον έλεγχό του μέσω του Trump έχει ηττηθεί από το "κράτος εν κράτει".
Το επιχείρημα του Chris Hedges ότι η επανάσταση είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι Αμερικανοί μπορούν να διεκδικήσουν τη χώρα τους συνεχίζει να κερδίζει αξιοπιστία.

Tα λόγια που καταδίκασαν τον Trump όταν κήρυξε τον πόλεμο πριν να συγκροτήσει τον στρατό του:
«Δεν υπάρχει τίποτα που το πολιτικό κατεστημένο δεν θα κάνει, και ψέμα που δεν θα πει, προκειμένου να διατηρήσει την αίγλη και τη δύναμή του σε βάρος σας. Το καθεστώς της Washington, τα οικονομικά και τα Μέσα Ενημέρωσης που το χρηματοδοτούν, υπάρχουν μόνο για ένα λόγο: για να προστατεύουν και να πλουτίζουν μόνο τον εαυτόν τους. Αυτό είναι ένα σταυροδρόμι στην ιστορία του πολιτισμού μας, που θα καθορίσει κατά πόσον ή όχι Εμείς ο Λαός διεκδικούμε εκ νέου τον έλεγχο της κυβέρνησής μας. Το πολιτικό κατεστημένο που κάνει τα πάντα για να μας σταματήσει, είναι η ίδια ομάδα που ευθύνεται για τις καταστροφικές εμπορικές συμφωνίες μας, την μαζική παράνομη μετανάστευση, την οικονομική και την εξωτερική πολιτική που αφαίμαξε την χώρα.

Το πολιτικό κατεστημένο έχει επιφέρει την καταστροφή των εργοστασίων μας και των θέσεων εργασίας μας, καθώς δραπετεύουν στο Μεξικό, στην Κίνα και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι μια παγκόσμια δομή εξουσίας που είναι υπεύθυνη για τις οικονομικές αποφάσεις που έχουν ληστέψει την εργατική τάξη μας, έχουν απογυμνώσει την χώρα μας από τον πλούτο της, και έβαλαν αυτά τα χρήματα στις τσέπες μιας χούφτας μεγάλων εταιρειών και πολιτικών φορέων
».

[ προηγούμενη σελίδα ] [ αρχή άρθρου ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου