Προεδρία του Τrump: Ο Θεός να την Αναπαύσει (3) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/02/2017

Προεδρία του Τrump: Ο Θεός να την Αναπαύσει (3)

Τα έντυπα και τα τηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης, που χρησιμεύουν ως προπαγανδιστές για το κυβερνών σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφάλειας και των elites της Wall Street, εξασφαλίζουν ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν τίποτα άλλο, παρά κίβδηλες ενορχηστρωμένες πληροφορίες. Κάθε νοικοκυριό και άτομο που ανοίγει την τηλεόραση ή διαβάζει μια εφημερίδα έχει προγραμματιστεί να ζει σε μια ψεύτικη ενορχηστρωμένη πραγματικότητα που εξυπηρετεί τους μικροσκοπικά ελάχιστους που αποτελούν το κυβερνών καθεστώς.

Ο Trump προκάλεσε αυτό το κατεστημένο, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι είναι πιο ισχυρό από ό, τι είναι ένας απλός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό που συνέβη είναι το εξής: Κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του Οbama, η Ρωσία και ο πρόεδρός της δαιμονοποιήθηκαν από το σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφάλειας και των νεοσυντηρητικών, χρησιμοποιώντας τα επί χρήμασι εκδιδόμενα Μέσα Ενημέρωσης. Η δαιμονοποίηση έχει διευκολύνει την ικανότητα των ελεγχόμενων μισθοφορικών Μέσων Ενημέρωσης, όπως οι New York Times, η Washington Post, το CNN, το MSNBC και οι λοιποί, να ανάγουν σε ύποπτη δραστηριότητα, ενδεχομένως ακόμη και σε προδοσία, την επαφή με την Ρωσία και τα άρθρα που αμφισβητούν τις ενορχηστρωμένες εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Ο Trump και οι σύμβουλοί του ήταν πολύ άπειροι για να συνειδητοποιήσουν ότι η συνέπεια της απόλυσης του Flynn ήρθε να επικυρώσει αυτή την ενορχηστρωμένη συσχέτιση της προεδρίας του Τrump με την Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών.

Τώρα έχουμε τις πόρνες των Μέσων Ενημέρωσης και τις πολιτικές πόρνες να θέτουν την ερώτηση που χρησιμοποιήθηκε για να αμαυρώσει τον πρόεδρο Νixon και να εκβιάσει την παραίτησή του: «Τι γνωρίζει ο πρόεδρος και πότε το έμαθε;» Μήπως ο Trump γνώριζε ότι o στρατηγός Flynn μίλησε στον Ρώσο πρέσβη εβδομάδες πριν να πει ο Trump ότι το έκανε; Μήπως ο Flynn κάνει το ακατανόμαστο –να μιλήσει σε ένα Ρώσο– επειδή ο Trump του είπε να το πράξει;

Οι τροφοδότες των πλαστών ειδήσεων, η εφημερίδα New York Times, η Washington Post, το CNN, το MSNBC και οι λοιποί των κατάπτυστων ψευτών χρησιμοποιούν ανεύθυνα υπονοούμενα για να μπλέξουν τον πρόεδρο Trump σε έναν ιστό προδοσίας. Εδώ είναι ο τίτλος των New York Times: «Οι βοηθοί της εκστρατείας του Trump είχαν επανειλημμένες επαφές με την Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών». Αυτό που βλέπουμε είναι μια εκστρατεία από το "κράτος εν κράτει" χρησιμοποιώντας τις πόρνες τους των Μέσων Ενημέρωσης προκειμένου να υπονομεύσει και να κατηγορήσει τον Trump.

Αυτοί που στρώθηκαν στη δουλειά για να ανατρέψουν τις προεδρικές εκλογές του 2016 είναι τόσο σίγουροι για την επιτυχία τους, ώστε δηλώνουν δημόσια την προτίμησή τους για το πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας. Ο σιωνιστής νεοσυντηρητικός πολεμοχαρής Bill Kristol έχει εκφράσει την προτίμησή του για ένα πραξικόπημα του "κράτους εν κράτει" κατά του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Trump.

Η φιλελεύθερη–προοδευτική–αριστερά έχει ευθυγραμμιστεί με το Ένα τοις εκατό κατά της "ρατσιστικής, μισογύνισσας, ομοφοβικής" εργατικής τάξης –τους "αθλίους του Trump"– που εξέλεξαν τον Trump. Ακόμη και ο ανενημέρωτος μουσικός, Moby, αισθάνθηκε υποχρεωμένος να δημοσιεύσει αδαείς ανοησίες στο Facebook:
«1. ο Ρωσικός φάκελος για τον Τrump είναι πραγματικός. 100% πραγματικός. Έχει εκβιαστεί από την Ρωσική κυβέρνηση, όχι μόνο για το ότι έχει ουρηθεί από Ρωσίδες πόρνες, αλλά για πολύ πιο φαύλα πράγματα.
2. Η διοίκηση του Τrump είναι σε συμπαιγνία με την Ρωσική κυβέρνηση, και αυτό συνέβη από την πρώτη μέρα
».

[ προηγούμενη σελίδα ] [ επόμενη σελίδα ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου