Αυτός είναι ο πραγματικός Πέτρος Φυσσούν - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/12/2016

Αυτός είναι ο πραγματικός Πέτρος Φυσσούν

Τον Πέτρο Φυσσούν συνάντησαν πάρα πολλοί άνθρωποι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό. Ωστόσο δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ισχυρισθεί πως τον γνώρισε πραγματικά, πως ήξερε ποιος ήταν πραγματικά και αυτό γιατί ποτέ δεν μιλούσε για τον εαυτό του, ούτε δημοσιοποιούσε τα βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις του.

Ο Πέτρος Φυσσούν δεν συμβιβάστηκε ποτέ στην ζωή του και επέλεξε με πολύ αυστηρά και προσωπικά κριτήρια αυτούς στους οποίους χάρισε την καρδιά του. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, ο αγαπημένος μας κ. Πέτρος έδειξε όλες τις πτυχές του εαυτού του μόνο σε αυτόν που επέλεξε για οδηγό και καθοδηγητή του, στον πνευματικό του πατέρα, τον πρωτ. Βασίλειο Ε. Βολουδάκη.

Η μαρτυρία του μοναδικού -ίσως- ανθρώπου που γνώρισε πραγματικά τον Πέτρο Φυσσούν είναι ένα ηχηρό χαστούκι σε όλους όσοι έσπευσαν να καπηλευτούν το όνομά του και προσπάθησαν να "εξαργυρώσουν" ακόμα και την είδηση του θανάτου του, παρά το ότι όσο βρισκόταν εν ζωή δεν του έδωσαν την παραμικρή σημασία.


[ https://www.youtube.com/embed/sN7r8a1n3iw ]

Προσωπικά δεν θέλω να προσθέσω τίποτε άλλο στα όσα υπέροχα έμαθα για τον άνθρωπο, που μου έδειξε τόση αγάπη, σαν να ήμουν παιδί του. Σίγουρα η έλλειψη αγαπημένων προσώπων δεν αναπληρώνεται εύκολα, αλλά ωστόσο υπάρχει η μεγάλη παρηγοριά και η ελπίδα της Μέλλουσας και Αιώνιας Ζωής!

Καλή αντάμωση κ. Πέτρο!

1 σχόλιο:

  1. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΥ..ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.....(δυστυχως ο ηχος στο βιντεο δν ειναι καλος και δεν ακουμε τι λεει ο πατηρ. Αν θελετε , θα μπορουσατε να γραψετε σε κειμενο τι λεει...Ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή