Η αβάσταχτη ελαφρότητα του να είσαι ... αριστερός! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/12/2016

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του να είσαι ... αριστερός!

Η Ελλάδα μας χάνεται και οι απανταχού "αριστεροί" ή "προοδευτικοί" ή "Ευρωπαϊστές" ζουν στον παραμυθένιο κόσμο της αφόρητης ελαφρότητας της "ιδεολογίας", που προσπαθούν ανεπιτυχώς να "πουλήσουν" στους μη σκεπτόμενους νεοέλληνες.

Γράφτηκαν πολλά στον Τύπο, στα social media, και η Ελληνική κυβέρνηση ξόδεψε ακόμα περισσότερα προκειμένου να τιμήσει έναν ... απατεώνα! Ο Fidel Alejandro Castro Ruz δεν υπήρξε ποτέ επαναστάτης, ενώ δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μόνο ένας αδίστακτος καιροσκόπος. Δεν δίστασε να προσεταιριστεί την μάταιη και ανώφελη θυσία του αφελούς μεν, αλλά ωστόσο επαναστάτη El Che, του γνωστού στους πολλούς ως Ernesto "Che" Guevara, προκειμένου να ζήσει για πολλά χρόνια "ζωή χαρισάμενη" ως -τάχα- δικτάτορας της Cuba.

Είναι γνωστό σε ολόκληρη την υφήλιο πως καμία δικτατορία δεν έχει αντέξει και δεν μπορεί να κρατήσει παραπάνω από το διάστημα, που της επιτρέπουν οι μυστικές υπηρεσίες που κυβερνούν τον κόσμο. Ο Castro παρέμεινε στην εξουσία με τις ευλογίες των ΗΠΑ, αφού με την προδοτική για την χώρα του πολιτική που ακολούθησε πέτυχε να αναδείξει την φτωχή και άσημη Florida σε ένα περίφημο τουριστικό θέρετρο σε βάρος της πανέμορφης και πλούσιας Cuba.

Ο Castro υπηρέτησε όσο λίγοι τις ΗΠΑ με το να κρατάει υποβαθμισμένη την Cuba, χωρίς προοπτική οικονομικής ανόδου μέσω του τουρισμού ή των εξαγωγών από την πλούσια παραγωγή της. Επιπλέον, κράτησε σε πολύ χαμηλά επίπεδα το μορφωτικό επίπεδο των κατοίκων του νησιού θέλοντας να είναι βέβαιος πως όλοι είναι απολύτως ελέγξιμοι και, κυρίως, αδρανείς και δεν κινδυνεύει από ... πραγματικούς επαναστάτες.

Στην Ελλάδα όλοι θολοκουλτουριάρηδες (υπουργοί και μη) υπερασπίζονται μετά πάθους το απόλυτο είδωλο της υποκρισίας και της καλοπέρασης. Ο Castro είναι το σύμβολο του κάθε πεινασμένου για δόξα, πλούτο, καλοπέραση και ανθρώπινες τιμές, περιβεβλημένο με το κάλυμμα και το πρόσχημα του "αγωνιστή" και του "επαναστάτη".

Αυτό το όνειρο δεν είναι αποκλειστικότητα των "αριστερών". Με αφορμή τον θάνατο του Castro είδαμε τον γνωστό μουσικοσυνθέτη γυρολόγο της πολιτικής και καιροσκόπο των εξελίξεων να κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως δεν είναι τόσο αριστερός όσο λέει, τον ανεκδιήγητο μισότρελο (αν όχι θεόμουρλο) υφυπουργό των ανεύθυνων Ελλήνων να βρίζει τους πάντες που τολμούν και αμφισβητούν τον απατεώνα "θεό" του και πολλά άλλα τραγικά.

Οι Τούρκοι, ωστόσο, κάνουν σήμερα (3/12/2016) ασκήσεις με πραγματικά πυρά στο Καστελόριζο και οι Έλληνες ακόμα ασχολούνται με τον απατεώνα που διέλυσε την Cuba. Αν τα χώματα της Ελλάδος δεν ήσαν ποτισμένα από το αίμα των Αγίων και των Πατέρων μας δεν θα άξιζε να ασχοληθεί κανείς με αυτή την χώρα. Τώρα, όμως, είναι χρέος όλων μας να περιφρουρήσουμε τον θησαυρό που μας κληροδότησαν και να τιμήσουμε τους αγώνες και το τίμιο αίμα που έχυσαν για όλους εμάς, που ανάξια ονομαζόμαστε Έλληνες.

1 σχόλιο:

  1. Περιμένω να δώ πόσοι ωχαδελφιστές Έλληνες θα ανταποκριθούν σε αυτό το τόσο μεγάλο χρέος.
    Επίτρεψε μου να κρατάω μικρό καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή