Όλα τα είχαμε, οι Αλβανοί μας έλειπαν! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/11/2016

Όλα τα είχαμε, οι Αλβανοί μας έλειπαν!

Η προδοτική στάση των Ελληνικών(;) κομματιδίων έχει αποθρασύνει τους εκ φύσεως άρπαγες και θρασείς Αλβανούς, που επιβουλεύονται (και αυτοί) Ελληνικά εδάφη. Όπως λέει μια αρχαία παροιμία του πάλαι ποτέ σοφού Ελληνικού λαού, «δρυός πεσούσης πᾶς ἀνήρ ξυλεύεται» που σημαίνει πως «άμα πέσει η βελανιδιά ο καθένας τρέχει να αρπάξει ό,τι προλάβει για καυσόξυλα».

Ο αισχρά προκλητικός Αλβανός πρωθυπουργός, Edi Rama, έκανε "εξωτερική πολιτική" μέσω facebook -μέχρι εκεί φθάνουν οι ικανότητες των σύγχρονων πολιτικάντηδων ανά την υφήλιο- αναρτώντας μία gravure που απεικονίζει την Ακρόπολη των Αθηνών και σημειώνοντας: «Αυτή η γκραβούρα της παλιάς Αθήνας το 1670 (η πόλη που όπως έγραφε ακόμα και το 1925 ο Έλληνας Φαναριώτης πρίγκιπας Ευγένιος Ρίζος - Ραγκαβής, ο γηγενής πληθυσμός είναι ακόμη και σήμερα κυρίως Αλβανικός) μας υπενθυμίζει, μεταξύ άλλων, πως αν η Ακρόπολη στέκεται ακόμα για τη δόξα της ανθρωπότητας και του πολιτισμού, οφείλεται και στο όραμα του Αλβανού αρχιεπισκόπου της Αθήνας, Gjergj Dushmani, που το 1686 διαπραγματεύεται με τον Francesco Morosini του Βενετικού στόλου για να μην βομβαρδίσουν την πόλη από το λιμάνι του Φαλήρου, επειδή εκεί υπήρχε μια Τουρκική φρουρά.

Μια τέτοια ιστορία μιας πόλης που κάποτε ήταν σύμφωνα με τα αυθεντικά στοιχεία και τους ιστορικούς κυρίως αλβανόφωνη, δεν την κάνει απολύτως μια Αλβανική πόλη, αν και η Αθήνα οφείλει κάτι στους Αλβανούς στην εξαιρετική της ιστορία. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, παρόλο που η Χειμάρρα βίωσε το Ελληνικό αρχιπέλαγος και την Ελληνική γλώσσα ως "κοινή διάλεκτο" της Ανατολής, μέσω των θαλάσσιων ανταλλαγών, σε στενή και γόνιμη συνύπαρξη, αυτό δεν την καθιστά απολύτως μια Ελληνική επαρχία. Μάλιστα ο πληθυσμός της σε όλες τις διεθνείς συμβάσεις, για να μην μιλήσουμε για την ιστορία, χαρακτηρίζεται απλά ως Αλβανικός
».

Ποια είναι τα "αυθεντικά" στοιχεία της Ιστορίας και ποιοι είναι οι ανιστόρητοι ιστορικοί, που ισχυρίζονται πως η Αθήνα ήταν Αλβανόφωνη; Οι Αλβανοί "εισέβαλαν" στην Αθήνα -και όχι μόνο- με το προδοτικό άνοιγμα των συνόρων από τον τότε υπουργό των Εξωτερικών και μετέπειτα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επί της κυβερνήσεως του πατέρα του νυν προέδρου της ΝΔ!

Επιτέλους για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε την προκλητικότητα από όλους τους γείτονές μας; Σκοπιανοί, Τούρκοι, Αλβανοί, έχουν πέσει σαν τους γύπες στο πτώμα της Ελλάδος και προσπαθούν να το κατασπαράξουν! Οι δολοφόνοι του Έθνους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων και των "ιδεολογιών" παραμένουν στην εξουσία, ενώ ο λαός αναμένει το "θαύμα", που θα τον επαναφέρει στον καιρό του ... χρηματιστηρίου!

Πρέπει κατεπειγόντως να ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε πως έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την Πατρίδα μας! Η αδιαφορία και ο "ωχαδερφισμός" μας έφτασε έως εδώ και αν συνεχίσουμε αυτή την τακτική σύντομα η Ελλάδα μας θα αποτελεί ανάμνηση!

Και κάτι τελευταίο για τον Αλβανό πρωθυπουργό: Όντως οι Αλβανοί βοήθησαν να διατηρηθεί η Ακρόπολη εκεί που είναι, αλλά με το να μη την κλέψουν! Για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου