Κρατικός φασισμός και αθλιότητα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/10/2016

Κρατικός φασισμός και αθλιότητα

Οι κυβερνώντες αποδεικνύουν καθημερινά πως όχι απλά δεν έχουν καμία σχέση με την προσχηματική "αριστερή" ιδεολογία τους, αλλά αντιθέτως είναι υποστηρικτές και θιασώτες των προπαγανδιστικών μεθοδεύσεων του Paul Joseph Goebbels και της στυγνής φασιστικής τακτικής εξοντώσεως των πολιτικών τους αντιπάλων, που εφάρμοζαν οι Σοβιετικοί στο πάλαι ποτέ Κομμουνιστικό Bloc.

Το χθεσινό (18/10/2016) κοινό ανακοινωθέν της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος και της Ενώσεως Διοικητικών Δικαστών αποτυπώνει με χαρακτηριστικό τρόπο την φασιστική νοοτροπία των κυβερνώντων, που επιδιώκουν για ακόμα μία φορά, να παρέμβουν απροκάλυπτα στο έργο της Δικαιοσύνης.

Είναι προφανές πως το Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά την αποδοχή της προσφυγής των τηλεοπτικών σταθμών, θα προχωρήσει σε ενδελεχή μελέτη του διαβόητου νομοσχεδίου της κυβέρνησης για να διαπιστωθεί τελικά εάν αντιβαίνει στις Αρχές του Συντάγματος της Ελλάδος.

Δυστυχώς, επί της ουσίας η όποια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν έχει καμία σημασία. Οι Ελληνικές(;) κυβερνήσεις έχουν αποδείξει έμπρακτα πως δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν κανένα θεσμό, καμία Αρχή, καμία άλλη φωνή παρεκτός από αυτούς που τους διόρισαν τοποτηρητές στην Πατρίδα μας.

Ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας πλέον! Οι πολιτικοί που προβάλλονται από τα πρόστυχα και μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως(;) είναι όλοι ανεξαιρέτως εκλεκτοί της Δύσης, εντεταλμένοι να καταστήσουν τον τόπο μας ως μία υπανάπτυκτη αποικία τους.

Η απαξίωση της Ορθοδόξου Πίστεως και των Αξιών-Αρχών του Έθνους που πηγάζουν από αυτήν, η οικονομική εξαθλίωση, η ανελέητη προσπάθεια νόθευσης του ήθους και της φυλής μας μέσω της επιμειξίας του πληθυσμού με τους πάσης φύσεως αλλοδαπούς, η τραγική εικόνα της πλειοψηφίας των ασχολουμένων με την πολιτική, η άθλια και προδοτική εξωτερική πολιτική, η κατάλυση της Δημοκρατίας και ο μανιώδης αγώνας προκειμένου να επικρατήσουν παντού οι βρώμικες κλίκες που ακολουθούν της μεθόδους της mafia, αποτελούν τις κλασσικές μεθοδεύσεις των απογόνων των Φράγκων, που αποσκοπούν στην διάλυση του Γένους των Χριστιανών Ελλήνων.

Οι αμοραλιστές νεο-Έλληνες, που δεν έχουν Πίστη, γλώσσα, Ιστορία και Αξίες είναι φίλοι των "Ευρωπαίων", ενώ όλοι οι άλλοι απειλούμεθα με αφανισμό. Το θέμα είναι εάν θα καθίσουμε να μας εξαφανίσουν ή αν θα συμπεριφερθούμε με ανδρεία και θάρρος όπως οι Πατέρες μας. Αν είναι να πεθάνουμε, τουλάχιστον ας αξιωθούμε του θανάτου πολεμώντας για την Πίστη και τα Ιδανικά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου