Κατάλυση του πολιτεύματος και της Ελευθερίας του λόγου - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/09/2016

Κατάλυση του πολιτεύματος και της Ελευθερίας του λόγου

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό την απαράδεκτη και φασιστική ενέργεια των υπευθύνων της διαδικτυακής προβολής του Δήμου Αθηναίων, που εντελώς αντιδημοκρατικά και αντιδεοντολογικά, στο video που ανήρτησαν στο κανάλι του Δήμου των Αθηναίων στο YouTube, στην διεύθυνση https://youtu.be/gYDFApQDc5s, συνολικής διάρκειας 5 ωρών και 18 λεπτών, αφαίρεσαν τον ήχο μόνο στα όσα είπε κατά την τοποθέτησή του ο κ. Μανώλης Β. Βολουδάκης(!), ενώ ο ήχος επανέρχεται κανονικά και καλύπτει ολόκληρη την Συνεδρίαση!

Να σημειώσουμε πως ο κ. Βολουδάκης μαζί με τον κ. Κομνηνό Καμάμη παρακολούθησαν και συμμετείχαν προσκεκλημένοι στην Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής, έχοντας γνώση και εμπειρία ενός ζητήματος που χειρίζονται βιώνοντας τις συνέπειές του σε καθημερινή βάση και αφορά στο υπό κατάληψη, από Ισπανικές και Βρετανικές ΜΚΟ(!) κτίριο του σχολείου, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πρασσά και Οκταβίου Μερλιέ (Αραχώβης).

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί βάναυση προσπάθεια φίμωσης και κατάργησης της Ελευθερίας του λόγου, ενώ επιπλέον συνιστά και πολιτική δίωξη! Δύο από τους τρεις Διοικητές της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» παρέστησαν στην Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου των Αθηναίων και η φωνή τους φιμώθηκε από την "δημοκρατία" του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, προφανώς επειδή είναι φωνή αφυπνίσεως και επισημάνσεως της ουσίας του προβλήματος.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα κοινοποιήσει σε όλα τα πολιτικά κόμματα και τα Μέσα Ενημερώσεως το παρόν Δελτίο Τύπου, ενώ θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να διεκδικήσει την αποκατάσταση της νομιμότητος και της δημοκρατίας.

Η πρακτική των ιθυνόντων του Δήμου Αθηναίων αποτελεί ντροπή και όνειδος για την χώρα που γέννησε την δημοκρατία και δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη.

Από το Γραφείο Τύπου
Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου