Τούρκοι τουρίστες(;) στην Λέσβο; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/09/2016

Τούρκοι τουρίστες(;) στην Λέσβο;

Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η αυξημένη κίνηση Τούρκων τουριστών(;) στην Λέσβο, όπου μόνο χθες (11/9/2016) είχαν καταφθάσει 1.800 άτομα! Στο τελωνείο που βρίσκεται στο Αϊβαλί υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και σχηματίζονται ουρές τουριστών(;), που σκοπεύουν να περάσουν απέναντι στην Λέσβο.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ταξιδιωτικός πράκτορας με ειδίκευση στα ταξίδια των Τούρκων στην Λέσβο, μέχρι την Τετάρτη 14/9/2016 αναμένονται στο νησί περίπου 7.000 Τούρκοι! Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να αναφέρουμε πως αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί, σχεδόν, στο 10% του πληθυσμού του νησιού!

Μπορεί οι Τοπικές Αρχές και οι καταστηματάρχες να θεωρούν πως πρόκειται για τουριστική επίσκεψη, ωστόσο οι διευκολύνσεις που παρέχει το επίσημο κράτος της Τουρκίας πρέπει να μας προβληματίσει. Η Τουρκική κυβέρνηση χρησιμοποίησε την γιορτή των θυσιών (Αραβικά Eid al-Adha, Τουρκικά Kurban Bayramı) ως αφορμή, και προχώρησε σε αρκετά "ύποπτες" κινήσεις, κλείνοντας τις δημόσιες υπηρεσίες και δίνοντας άδεια σε όλους τους κρατικούς υπαλλήλους από την περασμένη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, μετέθεσε ακόμα και την έναρξη της σχολικής χρονιάς, που κανονικά ξεκινούσε σήμερα (12/9/2016), για την επόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Επειδή (και) στην πολιτική δεν υπάρχει τίποτε τυχαίο, πρέπει να προσέξουμε πολύ. Το νησί θα πρέπει αυτό το διάστημα, διακριτικά και αφανώς, να οχυρωθεί και να περιφρουρηθεί ακόμα περισσότερο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η μεγαλύτερη Εθνική συμφορά μετά την απώλεια της Μικράς Ασίας, η κατοχή της μισής Κύπρου, συνέβη από εποίκους. Πρόκειται για πάγια τακτική των Τούρκων, που σε συνδυασμό με τους Έλληνες(;) προδότες πολιτικούς καταλήγει σε Εθνική τραγωδία.

Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι και να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Όσο κάποιοι θεωρούν γεγονότα σαν αυτό πως είναι ευκαιρία για κέρδος, είμαστε χαμένοι. Αυτό που προέχει είναι η διαφύλαξη της Πατρίδος μας και των συνόρων μας. Αν κάποιοι θεωρούν πως θα κερδίσουν από τους Τούρκους, να ρωτήσουν πρώτα τα αδέλφια μας στην Κύπρο.

Είναι καιρός να περιφρουρήσουμε μόνοι μας την Πατρίδα μας, χωρίς να περιμένουμε τίποτε από τους προδότες που απαρτίζουν το πολιτικό και διοικητικό σχήμα της Ελλάδος. Από ότι φαίνεται οι εντολές που έχουν λάβει οδηγούν σε νέα απώλεια Ελληνικών εδαφών, κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί.

Αν κάποιοι θεωρήσουν το παρόν υπερβολικό ή κινδυνολογία, τους παραπέμπουμε στην Ιστορία μας. Όλες οι Εθνικές καταστροφές συνέβησαν τότε που οι Έλληνες ήσαν εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμό τους και αγνοούσαν τα σημάδια γύρω τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου