Ελλήνων(;) Συνέλευσις οι νεοναζί; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

11/09/2016

Ελλήνων(;) Συνέλευσις οι νεοναζί;

Το κακό με τους "πατριώτες" στην Ελλάδα έχει παραγίνει. Ένας από αυτούς είναι και ο "σωτήρας" που εδώ και χρόνια "απειλεί" πως θα πληρώσει το χρέος της Ελλάδος με την προσωπική του περιουσία(!). Φυσικά η διακήρυξή του αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα κάλεσμα σε συγκέντρωση όλων των αφελών και των εύπιστων συμπολιτών μας και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο κύριος(;) αυτός πριν από τρεις ημέρες αποκάλυψε ακόμα μια (θλιβερή) πτυχή του εαυτού του, που είναι ένα κράμα αρχαιολάτρη και νεοναζιστή. Αναφερόμενος στους παραολυμπιακούς αγώνες είπε πως «Είναι πολύ ύβρις [σημ. ΜΒΒ: Ο "πατριώτης" δυσκολεύεται να μιλήσει Ελληνικά, αφού δεν τα γνωρίζει] για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν παρολυμπιάδα. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο, γιατί σήμερα τα υβρίδια κι όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν των πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ανάπηρος να κάνει παρολυμπιακή;[σημ. ΜΒΒ: ακατανόητα Ελληνικά για ακόμα μία φορά στην ίδια πρόταση. Τι ακριβώς είναι η παραολυμπιακή;]».

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί και προχώρησε στην ανίερη σύγκριση των αναπήρων με ... τους "κανονικούς ανθρώπους"! «Πρέπει να γνωρίζετε ότι δώσανε 2.800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1.700 σε κανονικούς ανθρώπους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό είναι προσβολή για τον άνθρωπο και για τους Ολύμπιους Αγώνες. Θα πρέπει λοιπόν να σεβαστούν, όλα τα καθάρματα αυτά, τι έκαναν».


[ https://youtu.be/S0cOxhBrJ7k ]

Αν σταθεί κανείς και μόνο στα "Ελληνικά" του "πατριώτη" θα διαπιστώσει πως εκτός των άλλων είναι και αστοιχείωτος. Τα υβρίδια στα Ελληνικά είναι όρος που χρησιμοποιείται στις αγροτικές καλλιέργειες και δηλώνουν τις διαφορετικές ποικιλίες του ίδιου είδους, που συνήθως έχουν δημιουργηθεί με τεχνητό τρόπο προκειμένου να παράγουν μεγαλύτερες ποσότητες ή πιο ανθεκτικά φυτά. Πιθανώς ο άσχετος με την Ελληνική γλώσσα οπαδός του νεοναζισμού να ήθελε να χρησιμοποιήσει τον όρο υβριδικός (αποτέλεσμα συνένωσης ή συνύπαρξης δύο διαφορετικών στοιχείων), αλλά αμφιβάλλω αν γνωρίζει την ύπαρξή του.

Το τραγικότερο, ωστόσο, δεν είναι τα Ελληνικά του "σωτήρα" του Έθνους, αλλά το γεγονός ότι άνθρωποι με αυτές τις φασιστικές και ακραίες θέσεις διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων αντί να εξοριστούν δια παντός από τον τόπο μας. Το ακόμα τραγικότερο είναι πως υπάρχουν αφελείς που τους ακολουθούν! Η ύψιστη ύβρις δεν είναι οι ανάπηροι, όπου κανείς τους δεν επέλεξε την σωματική αδυναμία, αλλά οι άνθρωποι εκείνοι που προσβάλλουν τόσο βάναυσα την ανθρώπινη ύπαρξη.

Οι Έλληνες δεν ανεχόμαστε αυτές τις ιδέες, ούτε και τους εκφραστές τους. Πρέπει άμεσα να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για την συμπεριφορά τους, έτσι ώστε να παραδειγματιστούν και οι εκκολαπτόμενοι συνεχιστές αυτών των αισχρών και απάνθρωπων αντιλήψεων.

1 σχόλιο:

  1. Το τραγικότερο όλων είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι-συμπολίτες μας και ψηφοφόροι αυτής της έρμης ψωροκώσταινας που πιστεύουν σε τέτοιες τραγικές προσωπικότητες.
    Οι λόγοι που γίνεται αυτό πολλοί,που δεν είναι επί του παρόντος να αναφερθούν.
    Για άλλη μια φορά ...ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή