Η εκ της Ελλάδος ανασύσταση του Ανατολικού Bloc - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/09/2016

Η εκ της Ελλάδος ανασύσταση του Ανατολικού Bloc

Οι μάσκες έχουν πέσει εντελώς και λογικά οι Έλληνες πρέπει κάποια στιγμή να αφυπνισθούν και να καταλάβουν πως και επισήμως στην Ελλάδα δεν υπάρχει πια δημοκρατία. Το πολιτικό σύστημα έχει απλώσει τόσο πολύ το βρώμικο κύκλωμά του και έχει διαβρώσει τόσο πολύ την Ελληνική κοινωνία, σε βαθμό που η mafia φαντάζει με σώμα προσκόπων συγκρινόμενη μαζί του.

«Όσο περισσότερες φωνές, τόση περισσότερη δημοκρατία» δήλωνε απευθυνόμενος στο συναίσθημα των Ελλήνων κατά την εξαγγελία των προγραμματικών του δηλώσεων πέρυσι (2015) τον Ιανουάριο ένας από τους χειρότερους πρωθυπουργούς της Ελλάδος, ο "αριστερός" και "τιμητής" της δημοκρατίας. Η άκρως συναισθηματική, αλλά παντελώς ψεύτικη, αυτή δήλωση σήμαινε στην πράξη τις διώξεις των πολιτικών του αντιπάλων και την ακόμα πιο στυγνή δικτατορία στον έλεγχο των Μέσων Ενημερώσεως. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρωθυπουργό τους κινούνται και οι υπουργοί και οι βο(υ)λευτές του, που καθημερινά ευτελίζουν και απαξιώνουν τον ρόλο των πολιτικών με την φθηνή, ανάρμοστη και πολλές φορές αισχρή συμπεριφορά τους.

Η επί σειρά ετών υποκρισία και η αφανώς βρώμικη συμπεριφορά και τακτική των δεξιών και των σοσιαλιστών, δημιούργησε ένα μεγάλο απωθημένο στους αριστερούς, που μόλις αναρριχήθηκαν στην εξουσία έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Τα παραμύθια περί "κοινοκτημοσύνης" του ΚΚΕ, του δικαίου των εργατών, της ισονομίας και οι αγώνες για την εργατική τάξη αντικαταστάθηκαν από τις "διαφανείς" δημοπρασίες της κρατικής περιουσίας, την συνέχιση της αβάσταχτης φοροεισπρακτικής τακτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων και την επιβολή εξουθενωτικών φόρων, την ανθελληνική εξωτερική πολιτική, μέχρι και την συγκάλυψη εγκλημάτων του κοινού ποινικού δικαίου!

Επιπλέον, οι τιμητές των "απλών" εγκάθετων προβοκατόρων πολιτών (βλέπε Σοφιανός) επιδεικνύουν με κάθε τρόπο και μέσο το ότι είναι "εξουσία" και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αντιπαραβάλει σε αυτούς το παραμικρό. Ο διάλογος και τα επιχειρήματα απαγορεύονται από την στιγμή που αντιβαίνουν την προσταγή του κόμματος και οι αντιφρονούντες διώκονται μέχρι εξουθενώσεως! Σε τι διαφέρει η σημερινή Ελλάδα από την Σοβιετική Ένωση;

Το Ανατολικό Bloc που διαλύθηκε στο τέλος της δεκαετίας του '80 φαίνεται πως θα αναβιώσει από την Ελλάδα του 2016! Εκεί φθάσαμε ως Έθνος; Κάποτε η Ελλάδα ήταν ο φάρος του πολιτισμού για ολόκληρο τον πλανήτη. Σήμερα έφθασε στο έσχατο κατάντημα να αποτελεί την αναβίωση των στυγνών "κομουνιστικών" δικτατοριών της Λατινικής Αμερικής της δεκαετίας του '60, με την διαφορά πως η διαφθορά και η ανηθικότητα της σημερινής Ελλάδος δεν έχει προηγούμενο! Η Ελλάδα και πάλι διδάσκει τον πλανήτη, μόνο που αυτή τη φορά δεν έχει να του προσφέρει πολιτισμό, αλλά το εφαρμοσμένο παράδειγμα του απόλυτου φασισμού μιας ανήθικης διεφθαρμένης σάπιας χώρας, που διαλύεται έχοντας χάσει την Εθνική της ταυτότητα.

Ας ευχαριστήσουμε τους ριζοσπάστες "αριστερούς" για την "πρόοδο" που έφεραν στον τόπο. Μαζί, να ευχαριστήσουμε τους προκατόχους τους -δεξιούς, κεντρώους και σοσιαλιστές- που προετοίμασαν την έλευση των ολετήρων του Έθνους. Όλοι, άξιοι συνεχιστές του Κοραή και των Μαυρομιχαλαίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου