Οι φασίστες της Ε.Ε. παρεμβαίνουν ξανά! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/08/2016

Οι φασίστες της Ε.Ε. παρεμβαίνουν ξανά!

Με φασιστικό και απολυταρχικό τρόπο, σε μία πρωτοφανή κίνηση προστασίας των μισθοφόρων υπαλλήλων της, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιχειρεί να παρέμβει στο έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης παίρνοντας ανοιχτά θέση υπέρ του πρώην προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) Μάλιστα, το πρακτορείο Reuters σε δημοσίευμά του αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Ευρωπαϊκή Ένωση «προειδοποιεί την Ελλάδα πως η στάση της στο θέμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. είναι "επικίνδυνη" για την περαιτέρω διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας»!

Η πρώην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (Ε.Σ.Υ.Ε.) από το 1956 μέχρι το 1986, μετέπειτα Γενική Γραμματεία Ε.Σ.Υ.Ε από το 1986 μέχρι το 2009, και, από το 2010 μέχρι σήμερα Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) είναι μία "αμαρτωλή" υπηρεσία, πειθήνιο όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης, και, από το 2010 ο δούρειος ίππος της Ε.Ε. στην Ελληνική Οικονομία.

Δεν είναι τυχαίο πως όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροί της στην περίοδο πριν από το 2010 ήσαν επίλεκτοι κομμάτων, ενώ σε ότι αφορά στους δύο μέχρι στιγμής προέδρους της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο μεν νυν είναι ένας οικονομολόγος 46 ετών, που προτάθηκε από μία πενταμελή επιτροπή δύο Ελλήνων (Παναγιώτης Λιαργκόβας, και, ο εν αδεία καθηγητής πανεπιστημίου και κάτοικος Λονδίνου(;) Πέτρος Δελλαπόρτας) και τριών Ευρωπαίων (της εκ Τσεχίας Marie Bohatá, του Γάλλου Jean-Michel Charpin και της συνταξιοδοτημένης(!) Βρετανίδος Dame Jilian Norma Matheson), ο δε προκάτοχός του, αποτελεί την αναμφισβήτητη επιλογή και προτίμηση των Ευρωπαίων και των Ελληνικών παραρτημάτων των κομμάτων τους.

Δεν εξηγείται αλλιώς η προκλητική δήλωσή του την προηγούμενη εβδομάδα στους Financial Times, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυρίστηκε πως αν καταδικαστεί «μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε συζήτηση για τη βιωσιμότητά και την απομείωση του χρέους για τη Ελλάδα από τους Ευρωπαίους εταίρους, εάν ο υπολογισμός του κρατικού χρέους κριθεί ότι είναι λανθασμένος; Δεν είναι λογικό. Το συνετό πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να ρυθμιστεί όλη αυτή τη ιστορία». Μόνο εγώ ακούω εκβιασμό πίσω από αυτήν την απαράδεκτη δήλωση;

Η τραγικότητα της κατάστασης εντείνεται ακόμα πιο πολύ αν συνυπολογιστεί η τραγική συγκυβέρνηση των ανεύθυνων Ελλήνων και των "αριστερών" μαχαραγιάδων του ΣΥΡΙΖΑ, που αδυνατεί να σταθεί απέναντι στους Ευρωπαίους με παρρησία (και) σε αυτό το ζήτημα. Αυτό, που λογικά αναμένεται ως η κατάληξη αυτής της ιστορίας είναι η αθώωση του κατηγορουμένου και η συνέχιση της τιμωρίας ... της Ελληνικής Οικονομίας.

Πάντως, η διακυβέρνηση της "πρώτη φορά αριστερά" μας απέδειξε το πόσο σθεναρή "αντίσταση" προβάλλουν όλοι οι δήθεν "αριστεροί", που αντιστέκονται με τα λόγια ως αντιπολίτευση και παραδίδονται αμαχητί προκειμένου να παραμείνουν εξουσία. Μα κάπως έτσι δεν αντιστάθηκαν και στην ναζιστική Γερμανία; Γιατί να αλλάξουν τώρα τακτική, όταν κρατούν σφικτά την πολυπόθητη (για αυτούς) εξουσία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου