Δελτίο Τύπου ενός άλλου ήθους - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/08/2016

Δελτίο Τύπου ενός άλλου ήθους

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» από της συστάσεώς της ξεχώρισε και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κόμματα του πολιτικού συστήματος –που είναι "υποκαταστήματα" ή παραρτήματα κομμάτων του Εξωτερικού– από το γεγονός ότι το πολιτικό της Πρόγραμμα, αλλά και η διάρθρωση και λειτουργία της Διοικήσεώς της απορρέουν από το Εκκλησιαστικό φρόνημα.

Την Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016, ο Πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», κ. Μιχαήλ Ηλιάδης, συγκάλεσε την ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία ανεκοίνωσε ότι προτίθεται να παραιτηθεί δύο μήνες ενωρίτερα από την λήξη της πενταετούς θητείας του και κατέθεσε την πρότασή του για την Διοικητική αναμόρφωση της Παρατάξεως.

Η πρόταση του Προέδρου (που προβλέπεται και από το καταστατικό της Παρατάξεως) συνίσταται στην μεταβίβαση των Προεδρικών αρμοδιοτήτων σε Τριμελή Διοίκηση, η οποία –με την εντατικότερη δραστηριοποίηση άλλων δύο προσώπων– θα δώσει περισσότερη ώθηση στην ήδη σταθερά ανοδική πορεία της Παρατάξεως.

Η πρόταση του Προέδρου, έγινε παμψηφεί αποδεκτή από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, γιατί αποσκοπεί στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της Παρατάξεως, αλλά και στην διατράνωση του πνεύματός της, που είναι η αγαστή και αρμονική συνεργασία των ασκούντων την διοίκηση.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» γνωρίζει ότι «τα ονόματα είναι των πραγμάτων επίσκεψις» και γι΄ αυτό θέλει και με το διοικητικό της σχήμα να φανερώσει ότι το όνομά της σημαίνει και εκφράζει ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (δηλαδή πραγματική σχέση και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ πολλών ανθρώπων), και, κατ’ επέκταση, ένα διαφορετικό ήθος από τις υπόλοιπες πολιτικές κινήσεις. Οι υπηρετούντες στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν έχουν προσκόλληση σε τίτλους ή οφφίκια, αλλά αγωνίζονται μη φειδόμενοι προσωπικού κόπου και χρόνου, αλλά και προσωπικών δανείων υπέρ της του Χριστού Πίστεως και της Πατρίδος την ελευθερία.

Το νέο τριπρόσωπο σχήμα της διοικήσεως εγγυάται ακόμη περισσότερο ότι η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι η μοναδική επιλογή και η πολιτική στέγη όλων όσοι θέλουν ανιδιοτελώς και χωρίς φιλοδοξία να υπηρετήσουν την Πατρίδα μας.

Το παράδειγμα της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πρώην Προέδρων, πλαισιωμένων επιπλέον και από έναν ικανότατο συνεργάτη, είναι μοναδικό στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος, αλλά και η ελπίδα πως με την έμπρακτη αγάπη και την συνεργασία, η Πατρίδα μας μπορεί και πάλι να ανακάμψει και να ανακτήσει την δύναμή της, παρά το εμφανές έλλειμμα ενός ηγέτου του διαμετρήματος του Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

Η Κεντρική Επιτροπή σήμερα, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, εύχεται και παρακαλεί ολόθερμα την Μητέρα του Χριστού μας να στηρίξει το έργο της νέας Διοικήσεως της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» –η οποία, κατά αλφαβητική αλλά και χρονολογική σειρά στην διακονία του πολιτικού της έργου αποτελείται από τους κ. Μανώλη Β. Βολουδάκη, κ. Μιχαήλ Ηλιάδη και κ. Κομνηνό Καμάμη– να τους φωτίζει και να κατευθύνει τις επιλογές τους προς το συμφέρον του τόπου.

Η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής για αυτήν την διοικητική αλλαγή ήταν μελετημένη, γιατί αποσκοπεί στο να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην νέα Διοίκηση προκειμένου να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά της από της ενάρξεως του νέου έτους, που Εκκλησιαστικά αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Κεντρική Επιτροπή
Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου