Η πολιτική φιλανθρωπία(;) της μασωνίας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

09/06/2016

Η πολιτική φιλανθρωπία(;) της μασωνίας

Το Ελληνικό κράτος όχι μόνο αδιαφορεί πλήρως για τους πολίτες, αλλά, δυστυχώς, αφήνει ελεύθερο το πεδίο για πολιτική δράση μέσω της "φιλανθρωπίας" στις ανεπιθύμητες, ανθελληνικές και επικίνδυνες μασωνικές στοές και στις λέσχες τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος "Ροδιακή", η λέσχη Lions Ηλιούσσα Ρόδου παρέδωσε στο λιμεναρχείο της Ρόδου για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών, διακόσιες είκοσι ισοθερμικές κουβέρτες. Είναι γνωστό το ότι (και) η Ρόδος "μασωνοκρατείται" αλλά, τουλάχιστον, μέχρι σήμερα δεν διαφημιζόταν. Στις μέρες μας το είδαμε κι αυτό!

Η Ελλάδα έχει πλήρως παραδοθεί στους υπηρέτες των ξένων συμφερόντων και στα όργανα, που εξυπηρετούν την μία και οικουμενιστική (παγκόσμια) διακυβέρνηση που προωθείται από την παγκόσμια μασωνία.

Τι, όμως, θα μπορούσε να περιμένει κανείς σε ένα κράτος όπου όλοι οι πολιτικοί, οι περισσότεροι (για να μην πω σχεδόν όλοι) υψηλόβαθμοι σε όλους τους τομείς -χωρίς να εξαιρούνται τα Σώματα Ασφαλείας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Δικαστική Εξουσία, Ιεράρχες και κληρικοί, καθηγητές πανεπιστημίων- είναι εγγεγραμμένα και ενεργά μέλη της μασωνίας;

Το τραγικότερο όλων είναι η απάθεια και η αδράνεια των πολιτών, που φαίνεται πως συνήθισαν να βλέπουν να καταστρέφεται ο τόπος χωρίς να αντιδρούν.

1 σχόλιο:

  1. Η υποθεση του κ.Μαρτινη και τα σκανδαλα στα νοσοκομεια,δειχνουν οτι η πραγματικη ροη των χρηματων,δεν ειναι απο τα τεκτονικα και παρατεκτονικα ιδρυματα προς την κοινωνια αλλα απο την κοινωνια την οποιαν απομυζουν προς τα διαφορα ιδρυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή