Η μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/01/2016

Η μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος

Στις πρώτες ανακοινώσεις του 2016 περιλαμβάνεται το σημερινό (3/1/2016) Δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) που αναφέρεται στην παραχώρηση του "Αστέρα" της Βουλιαγμένης σε άραβες και σε Τούρκους (!) έναντι του ποσού των 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Τουρκικός όμιλος Doğuş Holding A.Ş. που πλέον κατέχει το 15% του "Αστέρα" διοικείται από έναν από τους πλουσιότερους Τούρκους, τον Ferit Şahenk, και δραστηριοποιείται από τον τουρισμό και τις κατασκευές μέχρι την αυτοκινητοβιομηχανία και το ποδόσφαιρο. Ελέγχει 185 από τις μαρίνες της Τουρκίας, διαχειρίζεται 6 μαρίνες στην Κροατία και από το 2013 ελέγχει σημαντικό ποσοστό στις μαρίνες του Φλοίσβου, της Ζέας, της Κέρκυρας και της Λευκάδος.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους νέους ιδιοκτήτες του "Αστέρα", πρόκειται για την Jermyn Street Real Estate Fund IV LP, θυγατρική της AGC Equity Partners Σαουδαραβικών συμφερόντων, όπου συμμετέχουν δύο κρατικά funds από το Abu Dhabi (πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) και από το Κουβέιτ, καθώς επίσης και για επενδυτές από οικογένειες της Μέσης Ανατολής.

H AGC Equity Partners διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 2 δις ευρώ και έχει γραφεία στο Λονδίνο και στην Μέση Ανατολή. Το 2012 μία κοινοπραξία όπου συμμετείχαν η AGC, η Ρωσική Direct Investment Fund, η Xenon Capital Partners και η Αυστραλιανή Macquarie επένδυσε 625 εκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά μειοψηφικού ποσοστού της ΟΑΟ Enel OGK-5 (ελέγχεται από την Ιταλική Εnel) στην μεγαλύτερη συμφωνία που έγινε ποτέ στον Ρωσικό ενεργειακό τομέα.

Ένας από τους συνιδρυτές της AGC, ο Walid Abu-Suud, υπήρξε επί σχεδόν δύο δεκαετίες ανώτατο στέλεχος της κρατικής επενδυτικής εταιρίας του Κουβέιτ. Στο παρελθόν είχε, επίσης, διαχειριστεί χαρτοφυλάκιο ύψους 14 δις δολαρίων της κρατικής εταιρίας πετρελαίου του Κουβέιτ.

Έτσι, λοιπόν, το 2016 στην πατρίδα μας ξεκινάει όπως τελείωσε το 2015, δηλαδή με την σταδιακή μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος. Η οικονομική εξαγορά της χώρας μας από τους απανταχού γης μουσουλμάνους επιφέρει σταδιακή αλλά σημαντική αλλοίωση στον τόπο με την υιοθέτηση του τρόπου ζωής που ακολουθούν οι μουσουλμάνοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αλλοίωσης αποτελεί το πρόσφατα ψηφισθέν νομοσχέδιο του περιβόητου "συμφώνου συμβίωσης" που εκτός των άλλων ανοίγει τον δρόμο στην ελεύθερη συμβίωση περισσοτέρων από δύο κατά τα μουσουλμανικά πρότυπα.

Το 2016 ξεκινάει πολύ άσχημα και στην πατρίδα μας δεν είναι ορατά τα σημάδια της συναίσθησης πως βαδίζουμε στην καταστροφή. Εάν δεν συνέλθουμε σύντομα το τέλος της Ελλάδος είναι βέβαιο. Ο ύπνος του δικαίου και ο λήθαργος όπου έχουν πέσει οι νεο- Έλληνες βασιζόμενοι σε "προφητείες" που μιλούν για την σωτηρία της Ελλάδος είναι επικίνδυνος και θα αποτελέσει τον όλεθρο της χώρας εάν δεν υπάρξει άμεση αφύπνιση! Καμία προφητεία δεν μπορεί να αναπληρώσει το έλλειμμα των δικών μας πράξεων! Έτσι, άλλωστε, έπεσε και η Κωνσταντινούπολη. Ακόμα δεν μάθαμε από την ιστορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου