Η ώρα της κρίσης - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/08/2015

Η ώρα της κρίσης

Πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφηκαν για τα νέα απάνθρωπα μέτρα που προτείνει η συγκυβέρνηση-όλεθρος για τον τόπο. Η "αριστερή" πλειοψηφία και οι πεινασμένοι για εξουσία ανεύθυνοι Έλληνες έφεραν στο Ελληνικό κοινοβούλιο το αισχρό κείμενο με τα προαπαιτούμενα από τους δανειστές.

Για την ιστορική καταγραφή παραθέτω το πλήρες κείμενο που κατέθεσε η συγκυβέρνηση στο Ελληνικό κοινοβούλιο χωρισμένο στις εξής ενότητες:

Πολλοί κατηγόρησαν την συγκυβέρνηση, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το πόσοι θα ψηφίσουν υπέρ αυτών των μέτρων και κυρίως αυτής της πρότασης. Οι βο(υ)λευτές καλούνται να αποδείξουν εάν είναι πρωτίστως Έλληνες και δευτερευόντως εκπρόσωποι του λαού, αρνούμενοι να συμπράξουν στον θάνατο του έθνους. Σε αντίθετη περίπτωση να σιωπήσουν για πάντα και να αναμένουν την δίκαιη κρίση του Θεού και της ιστορίας.

Τα παραμύθια και η δημαγωγία τελείωσαν! Οι της συγκυβέρνησης πρόδωσαν τα πιστεύω τους -αν είχαν ποτέ- αλλά κυρίως τον τόπο τους! Απομένει να δούμε τι θα πράξουν και οι λοιποί "σωτήρες" του έθνους!

Τα λόγια σταματούν εδώ! Αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχει μια βόμβα μεγατόνων ικανή να αφανίσει την πατρίδα μας. Στα χέρια των πολιτικάντηδων είναι ο αφοπλισμός ή η πυροδότησή της!

Προσωπικά πιστεύω πως η μόνη ελπίδα επιβίωσης του έθνους μας βρίσκεται στα χέρια και στην μακροθυμία της Παναγίας μας, την μνήμη της οποίας βεβήλωσε τόσο βάναυσα και σκαιά το Ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου