Η πολιτική αλητεία των κοτζαμπάσηδων! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

28/08/2015

Η πολιτική αλητεία των κοτζαμπάσηδων!

Ο νεόκοπος πρόεδρος της Δημοκρατίας δικαιολόγησε στο έπακρο την εκλογή του με τους χειρισμούς του που κινήθηκαν στον όριο (;) της αντισυνταγματικότητος στο θέμα της παραίτησης της κυβέρνησης. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο εκλέχθηκε ο συγκεκριμένος, ήταν η εδραίωση της κυβέρνησης Τσίπρα στην εξουσία, η τήρηση του προγράμματος διάλυσης της χώρας και η καθοριστική συνδρομή του στην διαδικασία των πρόωρων εκλογών σύμφωνα με το σχέδιο των δυτικών. Μόνο που θα παραμείνει στο ίδιο πόστο για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και οι λοιποί πολιτικοί συντελεστές έστησαν το θέατρο του παραλόγου και της καταστροφής με δεξιοτεχνία και τώρα επικαλούμενοι τις "δημοκρατικές διαδικασίες" διεκδικούν την ανανέωση της παραμονής τους στην εξουσία με σκοπό να αποτελειώσουν την χώρα.

Δεν ξέρω από που να αρχίσω την αναφορά μου στο σάπιο πολιτικό σύστημα και τις ενέργειές του, και, τι να αφήσω για το τέλος. Είναι δυνατόν να έχουμε υποψηφίους βουλευτές ανθρώπους σαν τον απερχόμενο υπουργό των ανεύθυνων Ελλήνων που κλαιγόταν δημοσίως στα κανάλια ότι τον είχαν πνίξει τα χρέη, μετά βρέθηκε πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο δωροδοκίας των βο(υ)λευτών και τέλος αποκαλύφθηκε πως διατηρεί περιουσία και εταιρεία εκτός Ελλάδος; Είναι δυνατόν να συζητάμε ακόμα για επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ποταμιού, της χρυσής αυγής και του κάθε τυχαίου που έχει διαλύσει ολοσχερώς τον τόπο;

Σήμερα, 28 Αυγούστου 2015, δημοσιοποιείται το πολιτικό πρόγραμμα της Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», το οποίο σας προτρέπω να μελετήσετε προσεκτικά και όσοι το ενστερνίζεσθε να αγωνιστείτε να φθάσει παντού, σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Αυτή η πολιτική κίνηση είναι η ελπίδα του τόπου κάτι που το γνωρίζει καλά το βρώμικο πολιτικό σύστημα που την πολεμάει με άθλια και άνανδρα μέσα.

Εκτός του αντιδημοκρατικού και φασιστικού τηλεοπτικού αποκλεισμού της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», υπάρχει και ο άθλιος πόλεμος του σάπιου συστήματος των κοτζαμπάσηδων που πολεμάει με την αισχρή μέθοδο του ψεύδους και της λάσπης. Εδώ και καιρό υπάρχει ένας άεργος θεολόγος (;) εγκατεστημένος μόνιμα στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ -αλήθεια, ποιος πληρώνει την παραμονή του εκεί;-, που σε κάθε προεκλογική περίοδο ασχολείται με την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»!

Τώρα έφθασε στο έσχατο όριο πολιτικής αλητείας και αθλιότητος, κάνοντας συκοφαντική επίθεση στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στηριζόμενος δήθεν σε ανώνυμες πληροφορίες! Γιατί όποιος θεωρεί πως έχει κάτι για να την κατηγορήσει, δεν έχει τον ανδρισμό να βγει δημόσια να κατηγορήσει την Παράταξη; Είναι άνδρας αυτός που πολεμάει με υπονοούμενα για την προσωπική ζωή ανθρώπων που δεν ανήκουν στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και δεν έχουν -και δεν θέλουν να έχουν- καμμία αρμοδιότητα σ’ αυτήν;

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στην ανακοίνωσή της για το γεγονός, με το γνωστό πράο, καυστικό και αξιοπρεπές ήθος της αναφέρεται και σε ενδεχόμενη προεκλογική ζημία από αυτού του είδους τα δημοσιεύματα. Επειδή δεν με διακρίνει πάντοτε η πολιτική ευγένεια και κάποιες φορές προτιμώ την σκληρή ωμή γλώσσα της αλήθειας, θα πω πως είναι τιμή μου η πολεμική και η απόρριψη από τους πάσης φύσεως άνανδρους ... (συμπληρώστε το κενό κατά την βούλησή σας)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου