H συνέντευξη του Dr. Roberts στον King World News - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/07/2015

H συνέντευξη του Dr. Roberts στον King World News

Ο King World News έχει δημοσιεύσει πλέον μια από τις σημαντικότερες και πιο ισχυρές συνεντεύξεις που έχει δώσει ποτέ ο Dr. Paul Craig Roberts. Ο Dr. Roberts αναλύει το γιατί η Ελληνική τραγωδία είναι μια από τις πιο σημαντικές και καίριες κρίσεις που αντιμετώπισε ποτέ ο κόσμος, καθώς επίσης και τις απελπισμένες κινήσεις που γίνονται από τις δυτικές κεντρικές τράπεζες στις παγκόσμιες αγορές πριν από την επίλυση της κρίσης. Σας την παρουσιάζω σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο όπως αυτό δημοσιεύθηκε, σε δύο συνέχειες. Επίσης, εδώ μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Dr Roberts.

O Paul Craig Roberts προειδοποιεί ότι Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δολοφονηθεί σε αυτή την κρίση αν στραφεί προς στην Ανατολή για να σταματήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Dr. Paul Craig Roberts: Οι Έλληνες και η Ελληνική κυβέρνηση έχουν μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία να αποτρέψουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μόνο που πρέπει να κάνει η Ελληνική κυβέρνηση, αν οι Έλληνες σταθούν στο πλευρό της κυβέρνησης, είναι να παραιτηθεί από τα δάνεια, να παραιτηθεί από την Ε.Ε. και από το ΝΑΤΟ, και να αποδεχθεί τη συμφωνία που οι Ρώσοι τους προσέφεραν.

Αυτό θα ξεκινήσει το γκρέμισμα του ΝΑΤΟ. Πολύ γρήγορα η Ισπανία και η Ιταλία θα ακολουθήσουν. Έτσι η Νότια Ευρώπη θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ και το ίδιο θα πράξει και η Αυστρία, η Ουγγαρία και η Τσεχική Δημοκρατία. Το ΝΑΤΟ είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί η Washington για να προκαλέσει την σύγκρουση με την Ρωσία. Έτσι, καθώς θα καταστραφούν η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, η ικανότητα της Washington να πυροδοτεί αυτήν την σύγκρουση εξαφανίζεται.

Η Ελληνική κυβέρνηση κατανοεί ότι αυτό που επιβάλλεται στην Ελλάδα δεν είναι εφαρμόσιμο. Από την (εφαρμογή της) λιτότητας και μετά η Ελληνική οικονομία έχει καταβαραθρωθεί κατά 27%. Αυτό είναι κατάθλιψη. Και συνεχίζουν να ελπίζουν ότι οι Γερμανοί θα ξυπνήσουν ένα πρωί και θα συνειδητοποιήσουν ότι η λιτότητα δεν είναι ο τρόπος για να θεραπεύσουν το χρέος και ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να συμφωνήσει με τις συνθήκες που σέρνουν τον Ελληνικό λαό στο έδαφος. Αυτοί (η τρόικα) μιλάνε για (μια) γενοκτονία (του Ελληνικού λαού).

Οι Ρώσοι καταλαβαίνουν ότι η Ελλάδα λεηλατείται από τη Δύση και συναντήθηκαν με τον ηγέτη της Ελλάδος προσφέροντάς του μια συμφωνία. Είπαν, «Θα σας χρηματοδοτήσουμε. Αλλά όχι για να εξοφλήσετε τις Γερμανικές και Ολλανδικές τράπεζες, τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου στη Νέα Υόρκη ή το ΔΝΤ».

Τα καταπληκτικά προγνωστικά του Dr. Roberts από τις 4 Φεβρουαρίου 2015
Eric King: Dr. Roberts, αυτό αγγίζει ένα σημείο που τονίσατε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στις 4 Φεβρουαρίου στον King World News. Είπατε τότε:

«Υπάρχουν πολλά περισσότερα που εμπλέκονται εδώ με την Ελλάδα από τα συμφέροντα μόνο των πιστωτριών τραπεζών, οι οποίες εξακολουθούν να θέλουν να πληρώνονται 100 cents στο δολάριο. Υπάρχει και ένα άλλο έντονο ενδιαφέρον και αυτό είναι το συμφέρον της συγκεντρωτικής κυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που χαράσσουν την πολιτική για όλες τις χώρες. Έτσι χρησιμοποιούν την Ελληνική κρίση για να εγκαταστήσουν αυτή την κυβερνώσα δομή της εξουσίας. Αυτό καθιστά δύσκολο το να κάνουν μια συμφωνία με τη νέα Ελληνική κυβέρνηση για τη βελτίωση των όρων που επιβάλλονται στην Ελλάδα. Έτσι αυτό κάνει την Ε.Ε. άκαμπτη. Αυτή η ακαμψία δίνει στην Ελλάδα το δικαίωμα να πει: "Δεν παίζουμε το παιχνίδι σας. Εμείς πρόκειται να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και να αποδεχθούμε την προσφορά της Ρωσίας"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου