Οι συμβουλάτορες της καταστροφής - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/07/2015

Οι συμβουλάτορες της καταστροφής

Στις ημέρες μας είναι πολύ εύκολο να χάσει κανείς όσο από το λογικό του έχει απομείνει, αρκεί να παρακολουθήσει την συλλογιστική των presstitute μέσων ενημερώσεως ή/και των διαφόρων πολιτικάντηδων. Η σημερινή (26/7/2015) Κυριακάτικη έκδοση της προβοκατόρικης εφημερίδος "Καθημερινή" έχει ένα επαίσχυντο άρθρο με τίτλο "παρεμβάσεις δύο Αμερικανών προέδρων", μέσα στο οποίο εξυμνείται η στάση των Barack Hussein Obama II και William Jefferson "Bill" Clinton στο "σωτηριώδες έργο" -κατά την φυλλάδα- της παραμονής της Ελλάδος στην ευρωζώνη.

«Ό,τι και να συμβεί στις διαπραγματεύσεις, μη βγεις επ’ ουδενί από το δωμάτιο», φέρεται να συμβούλευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό ο αποτυχημένος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, μια συμβουλή που η εφημερίδα και η συντάκτρια του τραγικού αυτού άρθρου, χαρακτηρίζουν ως "πολύτιμη"!

Ήταν γνωστό σε κάποιους κύκλους, από όπου και διέρρευσε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ πέρα από τις άλλες γνωστές χρηματοδοτήσεις που λαμβάνει, χρηματοδοτείται και από το ίδρυμα Clinton. Αυτό είναι σε γνώση του Ελληνικού λαού; Γνωρίζει ο Ελληνικός λαός πως οι υποτιθέμενοι "σωτήρες" του, έχουν ήδη απομακρύνει από την πατρίδα μας τις οικογένειες και τα περιουσιακά τους στοιχεία; Έχει ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός για το ότι οι πολιτικάντηδες όλων των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου έχουν κατά νου να στρέψουν σε βάρος του αγανακτισμένου λαού τον στρατό και την αστυνομία; Προσωπικά, εκτιμώ πως ακόμα κι αν λάβει τέτοια εντολή η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων ή της Αστυνομίας από τους προδότες πολιτικούς, η εντολή αυτή θα μείνει ανεκτέλεστη!

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας, όπου το πολίτευμα έχει καταλυθεί και η κυνοβουλευτική δικτατορία σχεδιάζει την παράδοση της χώρας στους δυτικούς! Είμαι, όμως, παραπάνω από βέβαιος πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί! Στην Ελλάδα ακόμα την τελευταία λέξη την έχει ο Θεός μας και όταν Εκείνος μιλήσει, θα σιωπήσει κάθε ανθρωπάκι πολιτικάντης φερέφωνο της Δύσης. Για να μιλήσει όμως ο Θεός, πρέπει πρώτα όλοι εμείς να μείνουμε άγρυπνοι στις επάλξεις και να δώσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα για του Χριστού την πίστη την αγία και της Ελλάδος την ελευθερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου