Έχει το σθένος να πει ΟΧΙ το Ελληνικό κοινοβούλιο; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/07/2015

Έχει το σθένος να πει ΟΧΙ το Ελληνικό κοινοβούλιο;

Ο λαός την προηγούμενη Κυριακή (5/7/2015) είπε ΟΧΙ στους δανειστές και όπλισε την διαπραγματευτική ικανότητα της κυβερνήσεως με την ισχύ της δυνατής λαϊκής βούλησης. Μία εβδομάδα η κυβέρνηση επέστρεψε με το κεφάλι σκυμμένο και με μία συμφωνία-προδοσία την οποία απόψε (15/7/2015) καλείται να επικυρώσει ή να απορρίψει το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ήδη 109 από τα 201 στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την άμεση σύγκληση του κομματικού οργάνου και ταυτόχρονα καλούν «τα μέλη, τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να περιφρουρήσουν την ενότητα του κόμματος, στη βάση των συνεδριακών αποφάσεων και των προγραμματικών μας δεσμεύσεων».

Σημειώνουν επίσης πως «στις 12 Ιουλίου συντελέστηκε στις Βρυξέλλες ένα πραξικόπημα που απέδειξε ότι στόχος των Ευρωπαϊκών ηγεσιών ήταν η παραδειγματική εξόντωση ενός λαού που οραματίστηκε ότι μπορεί να ακολουθηθεί ένας άλλος δρόμος πέραν και έξω από το νεοφιλελεύθερο μοντέλο της ακραίας λιτότητας. Ένα πραξικόπημα που στρέφεται ευθέως εναντίον κάθε έννοιας δημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας. Η συμφωνία ήταν αποτέλεσμα απειλών άμεσου οικονομικού στραγγαλισμού και συνιστά ένα νέο μνημόνιο με επαχθέστατους και ταπεινωτικούς όρους επιτήρησης, καταστροφικό για τον τόπο και το λαό μας».

Επίσης η πρόεδρος της Βουλής δήλωσε πως δεν έπρεπε να προχωρήσει η διαδικασία γιατί έτσι ολοκληρώνεται ο εκβιασμός, ενώ δήλωσε πως «Τιμώ αφάνταστα τον πρωθυπουργό. Η στάση του έχει τη διάσταση της υπέρτατης ανιδιοτέλειας αλλά η Βουλή δεν πρέπει να ολοκληρώσει τον εκβιασμό. Είναι υποχρέωση της Βουλής να μην επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί ο εκβιασμός. Κανένα κοινοβούλιο δεν μπορεί να νομοθετεί υπό τέτοιες ασφυκτικές πιέσεις».

Προσωπικά εύχομαι ο Θεός μας να φωτίσει αυτούς που διατηρούν έστω λίγο από αίμα των Πατέρων μας και να ψηφίσουν εις βάρος του νομοσχεδίου-προδοσία που αποδέχεται την επαίσχυντη συμφωνία. Απόψε θα μετρήσουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές και ελπίζουμε να είναι αρκετοί! Απόψε οι ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές οφείλουν να εκπροσωπήσουν το 62% του Ελληνικού λαού που δεν θέλει την Ευρώπη με κάθε κόστος! Γένοιτο!

1 σχόλιο:

  1. Όταν τα πρόσωπα της λαϊκιστικής σύμπραξης του Καμμένου Σύριζα ήρθαν αντιμέτωποι με τον υπαρξιακό εφιάλτη της συνάντησης έργων και λόγων ξεκίνησαν να αναζητούν μεθόδους διαφυγής. Ιδιαιτέρως σύντομα, ύστερα από τη μέθη της ανέλπιστης εξουσιαστικής νομής, αποπειράθηκε ανερυθρύαστα η υπεκφυγή των τεράστιων ευθυνών τις οποίες ασυνείδητα είχαν αναλάβει. Έτσι μόνο εξηγείτια η καταστρατήγηση του παλαϊκού ΌΧΙ. Ο κ. Πρωθυπουργός με τη διενέργεια του δημοψηφίσματος επιχείρησε με φτηνές προφάσεις να διαφύγει των κυβερνητικών-κομματικών διλημμάτων μέσω της λαϊκής νομιμοποίησης, αλλά ευτυχώς ο γίγαντας λαός τον διέψευσε.Καθίσταται φανερό πια ότι ανέμενε διακαώς το ΝΑΙ για να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και να αποσυρθεί στη δημογεροντία της αντιπολίτευσης, προκειμένου να αφηγείται σύγχρονους αστικούς μύθους ότι η αριστερά δήθνε πολέμησε αλλά τελικώς ηττήθηκε και τα συναφή. Η δεύτερη απόπειρα είναι η κατ' επείγουσα ψηφοφορία για το μνημόνιο του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης από την οποία προσδοκά απλά μια εσωκομματική προδοσία, για να κατέχει το πρόσχημα προσφυγής σε εκλογές. Δυστυχώς η αριστερά αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά το πιο πικρό φαρμάκι του έθνους και του λαού μας. Αυτή τη φορά αποτέλεσε το φτυάρι του ευρωπαϊκού νεκροθάφτη, το οποίο αν και δε φταίει, πάντα κάνει τη δουλειά του. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή