Η Ελλάδα θα σώσει (;) και πάλι την Δύση (3) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/07/2015

Η Ελλάδα θα σώσει (;) και πάλι την Δύση (3)

Η Ρωσία δεν έχει καμία εναλλακτική λύση, παρά να στοχεύσει σε αυτές τις παράλογες στρατιωτικές επιχειρήσεις. Καθώς οι στρατιωτικές επιχειρήσεις αυξάνονται και η ανεύθυνη και εντελώς ανακριβής δυτική προπαγάνδα κατά της Ρωσίας και της κυβέρνησης της Ρωσίας κλιμακώνονται, ο πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει.

Είναι σαφές ότι η Washington και τα υποτελή κράτη μέλη της έχουν παρατήσει την διπλωματία και χρησιμοποιούν την συκοφαντία και τον εξαναγκασμό για να αναγκάσουν την Ρωσία να προσχωρήσει στην βούληση της αυτοκρατορίας.

Αυτή η απερίσκεπτη πολιτική συνεχίζεται παρά τις πολλές προειδοποιήσεις της Ρωσικής κυβέρνησης προς την Δύση να μην δίνει τελεσίγραφα στην Ρωσία. Καθώς τις αυτοκρατορίες χαρακτηρίζουν η αλαζονεία και η ύβρις, η Αυτοκρατορία δεν ακούει τις προειδοποιήσεις.

Πρόσφατα είχαμε Βρετανικές απειλές κατά της Ρωσίας από τον πρωθυπουργό ανδρείκελο της Washington στο Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να ασκήσει βία κατά της Ρωσίας ενώ μπορεί να καταστραφεί σε λίγα λεπτά από την Ρωσία. Αυτό το είδος της παραφροσύνης είναι αυτό που οδηγεί στον πόλεμο. Ο τρελός Βρετανός πρωθυπουργός νομίζει ότι μπορεί να φωνάξει στην Ρωσία.

Η Washington προετοιμάζει Αρμαγεδδώνα. Αλλά η Ελλάδα μπορεί να μας σώσει. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι Έλληνες είναι να στηρίξουν την κυβέρνησή τους και να επιμείνουν η κυβέρνησή τους, η πρώτη για λίγο διάστημα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, να σηκώσει το μεσαίο δάχτυλο στην διεφθαρμένη Ε.Ε., να χρεωκοπήσει και να στραφεί προς την Ρωσία.

Αυτό θα ξεκινήσει το γκρέμισμα της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ και θα σώσει τον κόσμο από τον Αρμαγεδδώνα. Το πιο πιθανό, η Ιταλία και η Ισπανία να ακολουθήσουν την Ελλάδα έξω από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, καθώς και οι χώρες αυτές είναι στοχευμένες για ανελέητη λεηλασία. Η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, οι μηχανισμοί της Washington για την δημιουργία σύγκρουσης με τη Ρωσία, θα ξεφτίσουν. Ο κόσμος θα σωθεί και θα οφείλει την σωτηρία του στην ικανότητα των Ελλήνων να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά διακυβεύεται. Ακριβώς όπως έκαναν στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες, στις Πλαταιές και στην Μυκάλη.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα άλλο σενάριο που θα μας σώσει από το Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Προσευχηθείτε οι Έλληνες να κατανοήσουν την ευθύνη που πέφτει πάνω τους, όχι μόνο για την ελευθερία, αλλά και για την ζωή στην γη.

[ Αρχή ] [ Προηγούμενη σελίδα ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου