Κανείς δεν είναι φίλος μας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

11/01/2015

Κανείς δεν είναι φίλος μας!

Κριτική στις Γερμανικές τοποθετήσεις, πως μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν αντιμετωπίσιμη, ασκεί ο καγκελάριος της Αυστρίας Werner Faymann σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη (11/1/2015) έκδοση της Αυστριακής εφημερίδας «Österreich», καταγγέλλοντας μάλιστα τη στάση αυτή ως ανάμιξη στα εσωτερικά της Ελλάδας. «Καμία χώρα δεν χρειάζεται φωνές από έξω, οι οποίες έχουν τη μορφή απειλής. Αυτό είναι μια απαράδεκτη ανάμιξη στα εσωτερικά της Ελλάδας. Δεν παίζει κανείς με τέτοια σενάρια», τονίζει χαρακτηριστικά ο Faymann.

Σύμφωνα με τον Αυστριακό καγκελάριο και αρχηγό των Σοσιαλδημοκρατών, «η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει ενδεχομένως να ζήσει και με μια κυβέρνηση Τσίπρα και αυτό είναι αυτονόητο, γιατί έτσι γίνεται στη Δημοκρατία και θα ήταν απαράδεκτο, εάν εμείς στην Ε.Ε. καθορίζουμε, ποιος επιτρέπεται να εκλεγεί και ποιος όχι». Ο Αυστριακός καγκελάριος θυμήθηκε την δημοκρατία και την ελευθερία στην Ελλάδα, μόνο και μόνο για να βοηθήσει να έρθει στην εξουσία κάτι ακόμα χειρότερο από ότι υπήρχε μέχρι σήμερα: Μια παρέα αμοραλιστών χωρίς ιδεολογία, χωρίς ηθικούς φραγμούς και κυρίως με αποστολή να αποτελειώσουν αυτό που άφησαν στην μέση οι προκάτοχοί τους, δηλαδή τον αποχριστιανισμό της Ελλάδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήσαν οι δηλώσεις του στην προχθεσινή (9/1/2015) συνέντευξη που παραχώρησε στην Αυστριακή εφημερίδα «Heute». Εκεί ο Werner Faymann είχε καταδικάσει ως «πλήρως ακατανόητη την ιδέα ορισμένων Ευρωπαίων ηγετών να αναμιγνύονται πριν από μια εκλογική αναμέτρηση», επισημαίνοντας ότι με τη Γερμανίδα καγκελάριο Angela Dorothea (Kasner) Merkel έχουν διαφορετικές απόψεις στο θέμα της Ελλάδας.

Αλλά και σε προηγούμενη συνέντευξη ο καγκελάριος και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών είχε καταδικάσει ως «περισσότερο από περιττή» και ως «ασέβεια απέναντι στους Έλληνες ψηφοφόρους όπως επίσης και απέναντι στους Ευρωπαίους πολίτες», την ξεχασμένη συζήτηση που επανήλθε στο προσκήνιο και αφορά στην ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, διαμηνύοντας συγχρόνως πως «όσα συζητούνται στον προεκλογικό αγώνα στην Ελλάδα είναι υπόθεση των Ελλήνων».

Ο "φιλέλληνας" και "δημοκράτης" καγκελάριος δεν είχε την ίδια στάση όταν επέτρεπε στον άπειρο και στερούμενο πολιτικής σοβαρότητας, 28 μόλις ετών, υπουργό των Εξωτερικών της χώρας του να τοποθετείται σκανδαλωδώς υπέρ των Σκοπίων στο ζήτημα της ονομασίας και της ένταξής τους.

Το γεγονός είναι ένα και αναμφισβήτητο: Σύσσωμη η Ευρώπη έχει αποφασίσει να εγκαταστήσει αθεϊστικό πολίτευμα στην Ελλάδα με σκοπό να της καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα. Έτσι, λοιπόν, στο ρόλο του καλού και του κακού αστυνομικού οι μεν υποστηρίζουν την παραμονή της Ελλάδος στην ευρωζώνη και οι υπόλοιποι στο αντίθετο, δηλαδή την έξοδό της. Επανέφεραν το ξεχασμένο θέμα της GRexit και ο αφελής Έλληνας ασχολείται και παθιάζεται με φαντάσματα και ιστορίες φαντασίας.

Το διακύβευμα των εκλογών είναι η απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας και υπόστασης που μέχρι σήμερα, είτε μας αρέσει, είτε όχι, στηριζόταν στην θρησκεία και στις αρχές μας ως Έθνος. Αν τα παραδώσουμε αυτά στην Ευρώπη, εκείνη είναι διατεθειμένη να μας "χαρίσει" το χρέος για ένα πολύ απλό λόγο: Μετά από αυτό θα της ανήκουμε ολοκληρωτικά και θα μας αφανίσει, κάτι που είναι ο απώτερος σκοπός της και τον επιδιώκει εδώ και πολλούς αιώνες.

Κανείς δεν είναι φίλος μας! Ούτε οι εντός, ούτε οι εκτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου