Θεσμοί και Δικαιοσύνη, τέλος στην Ελλάδα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/06/2014

Θεσμοί και Δικαιοσύνη, τέλος στην Ελλάδα!

Η εκλογική αηδία δεν έχει τέλος! Έχει μετατραπεί σε μετεκλογική, αέναη, πηγή μολύνσεως, σήψης και παρακμής για την Ελλάδα μας. Η κατάσταση αυτή αηδιάζει και οδηγεί σε αποστασιοποίηση όλους αυτούς που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο και από την άλλη τρέφει και εκτρέφει ανόητους που λυμαίνονται μόνοι τους τον χώρο που αφήνουν οι ικανοί φεύγοντας αηδιασμένοι!

Έτσι, λοιπόν, μοιραία ήρθε και η θλιβερή διαπίστωση: Τέλος και ο θεσμός της δικαιοσύνης στην Ελλάδα! Δεν τον χρειαζόμαστε! Έχουμε την κυβέρνηση που είναι πάνω και πέρα από όλα! Μετά τη δημοκρατία, η μητριά κυβέρνηση, καταργεί και την δικαιοσύνη γιατί έτσι της αρέσει! Αυτή είναι η Νέα Ελλάδα για την οποία ερίζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση! Ποιος θα πρωτοκαταλύσει το πολίτευμα, τους θεσμούς, τις αξίες! Ποιος θα μετατρέψει την μαρτυρική μας πατρίδα σε υπανάπτυκτη τριτοκοσμική χώρα!

Διάβασα την σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος που έρχεται να προστεθεί στην χτεσινή ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών! Και οι δύο ανακοινώσεις κάνουν λόγο για τη μη συμμόρφωση της εκτελεστικής εξουσίας στις δικαστικές αποφάσεις, δηλαδή την αθέτηση και την μη τήρηση των δικαστικών αποφάσεων από την κυβέρνηση και εν γένει την πολιτεία! Αυτοί που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα στους πολίτες για σεβασμό προς τους θεσμούς, παραδίδουν μαθήματα απείθειας και απαξίωσης των θεσμών! Το εντυπωσιακό είναι πως σχεδόν όλοι οι Έλληνες διάβασαν τις δύο ανακοινώσεις, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτε! Δεν συγκινήθηκε κανείς! Τι άλλο πρέπει να συμβεί στη χώρα για να ξυπνήσει ο ραγιάς Έλληνας και να καταλάβει πως το τέλος έχει ήδη έρθει; 

Ετσιθελικά και φασιστικά η κυβέρνηση επιλέγει το εάν, το πότε και το πόσο θα σεβαστεί το πολίτευμα και τους θεσμούς! Το Ελληνικό κοινοβούλιο έκλεισε δύο εβδομάδες νωρίτερα για να μην επιρριφθούν οι αναντίρρητες πολιτικές ευθύνες στους πρώην πρωθυπουργούς, τους υπουργούς καθώς και στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, που εμπλέκονται στα όσα φριχτά περιγράφονται στο βιβλίο "Το χρονικό της μεγάλης κρίσης - Η Τράπεζα της Ελλάδος 2008-2013". Ήρθε ως από μηχανής θε(σμ)ός το αντισυνταγματικό κλείσιμο του κοινοβουλίου και όλων οι αμαρτίες των ενεχομένων συγχωρέθηκαν! Το κορόιδο ο λαός θα πληρώσει και πάλι τον λογαριασμό! Το θέμα όμως είναι μεγάλο, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και όπως υποσχέθηκα το πρωί, θα επανέλθω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου