Δύο μέτρα + δύο σταθμά = 21 αιώνας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/06/2014

Δύο μέτρα + δύο σταθμά = 21 αιώνας!

Η εποχή που ζούμε είναι ίσως από τις πιο παράλογες στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους. Η λογική έχει προ πολλού αποχωρήσει από τις ενέργειες των ανθρώπων, το καλό και το κακό δεν ξεχωρίζουν και το χειρότερο; Στην συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων όλο αυτό το σκηνικό φαντάζει φυσιολογικό!

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι διώκονται για το γεγονός του ότι προτιμούν να ζουν φυσιολογικά και οι ανώμαλοι παρελαύνουν διακηρύσσοντας την διαστροφή τους ως παράδειγμα προς μίμηση! Δεν απασχολεί κανέναν το τι δηλώνει ο/η κάθε ανώμαλος/η ή/και διεστραμμένος/η, αλλά περιπτώσεις όπως της Γεωργιανής soprano Tamar Iveri τιμωρούνται παραδειγματικά με απώλεια εργασίας και κατακραυγή από τις φυλλάδες της σύγχρονης υποκουλτούρας, όπως είναι ο "Guardian". Η Γεωργιανή soprano "τόλμησε" να θελήσει να συγχαρεί τον πρόεδρο της χώρας της για την σωστή στάση που επέδειξε καταδικάζοντας την φαιδρότητα των παρελάσεων των πάσης φύσεως σεξουαλικά καταπιεσμένων και λανθασμένα εκφραζόμενων και αυτό αποτέλεσε τον λόγο της λύσης της σύμβασής της με την Όπερα της Αυστραλίας. Να σημειώσω εδώ πως η Αυστραλία ανήκει στις τέσσερις (Αυστραλία, Γερμανία(!!!), Ινδία και Νεπάλ) χώρες που έχουν αναγνωρίσει επισήμως το τρίτο φύλο.

Δεν είναι μόνο αυτό! Τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων προστατεύονται σε σημείο να φυλακίζονται (το ζευγάρι δεν είναι η μοναδική περίπτωση) άνθρωποι που αντιδρούν με αγανάκτηση εναντίον μιας βάρβαρης κοσμοθεωρίας που έχει αιματοκυλήσει ουκ ολίγες φορές ολόκληρο τον κόσμο. Το χειρότερο είναι πως σαν θεωρία και "θρησκεία" συνεχίζει να απειλεί, ενώ την ίδια ώρα τα εγκλήματά της με αποκεφαλισμούς και βασανιστήρια των "απίστων" παραμένουν ατιμώρητα και μάλιστα διαφημίζονται μέσω του internet. Την ίδια στιγμή στην καρδιά της Ορθοδοξίας, στην χώρα μας, ετοιμάζεται σχέδιο για να καταργηθεί ο ήχος της καμπάνας. Την αρχή έκανε η ίδια η Ιεραρχία της Εκκλησίας με εγκύκλιό της για "διακριτική" χρήση της καμπάνας και τη σκυτάλη παίρνει ήδη ο νεοδιορισθείς αρμόδιος υπουργός. Ο ιμάμης δεν ενοχλεί κανέναν και γι' αυτό κρίνουν πως θα πρέπει να χτιστεί κι άλλο τζαμί και μάλιστα στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ορθοδοξίας!!! Αν είναι δυνατόν! Μόνο για κακόγουστο ανέκδοτο θα μπορούσε να το ακούσει κανείς! Κι όμως! Είναι η θλιβερή πραγματικότητα του 2014! Του 21ου αιώνα! Του αιώνα της εξέλιξης και της τεχνολογικής ανάπτυξης!

Κάποτε διαβάζοντας στον Camus να λέει το "ζω σημαίνει αφήνω το παράλογο να ζήσει" έλεγα πως ο άνθρωπος ήταν παλαβός και πως έπρεπε να τον κλείσουν στο τρελάδικο! Κι όμως! Τον άφησαν λυτό κι αυτός έκανε σχολή! Το παράλογο, λοιπόν, δίνει και παίρνει στις μέρες μας έχοντας φτιάξει φωλιά κάπου γύρω μας!

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΠΟΥ ΧΥΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΝΕΡΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελαντώνης24 Ιουνίου, 2014 06:42

    "Iveri, who is in Sydney rehearsing, faced public anger last week after a post on her Facebook page from last year was uncovered"

    Tι χρονοκαθυστέρηση είναι αυτή; από ΠΕΡΣΥ;; το θυμηθήκαν φέτος;
    και ποιος το θυμήθηκε; και γιατί; και για ποιο λόγο; το ξέθαψε τώρα όποιος το ξέθαψε;

    Πέραν όλων των άλλων, εννοώ, είναι εξωφρενικό και δείχνει ότι κάποιο σκοπό είχανε εναντίον της ...
    γιατί δε τους πείραξε πέρσυ;

    Δε μπορώ να καταλάβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή