ΟΧΙ στα διλήμματα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

20/05/2014

ΟΧΙ στα διλήμματα!

Δεν κουράζομαι και δεν βαριέμαι να επαναλαμβάνω κάτι που, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι το μεγάλο διακύβευμα των ευρωεκλογών που έρχονται σε πέντε μέρες, την Κυριακή 25 Μαΐου 2014: Πρόκειται για τις τελευταίες ελεύθερες εκλογές στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι αυτό φαίνεται μέσα από όλες τις ζυμώσεις και τις κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Ε.Ε. Εκτός από την αντιδημοκρατική και φασιστική τελευταία απόφαση (δυστυχώς δια χειρός Ελλήνων) που φιμώνει κάθε κόμμα αντίθετο στις "Ευρωπαϊκές ιδέες", έρχονται διαρκώς νέα κύματα διλημμάτων και αστήρικτων πολιτικών αναλύσεων σεναρίων επιστημονικής φαντασίας. 

Διάβασα με πολύ προσοχή ένα άρθρο που είχε ο Economist την προηγούμενη εβδομάδα και αναφερόταν στις -τάχα- "επικίνδυνες" συμμαχίες που μπορεί να προκαλέσει η αντίδραση προς την πολιτική της Ε.Ε. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αυτό που επιχείρησε να κάνει ο Economist, σαν σωστός εξυπηρετητής του συστήματος, ήταν να εξισώσει την αυθεντική έκφραση του ευρωσκεπτικισμού, με την ακροδεξιά! Πήρε, λοιπόν, μήλα και πορτοκάλια θέλοντας να φτιάξει χωριάτικη σαλάτα! Δεν γίνεται! Δεν έχει καμία σχέση ο πατριώτης με τον φασίστα! Δεν έχει καμία σχέση η πολιτική της Marine Le Pen, η αντι-Ισλαμική προσέγγιση του Geert Wilders και πολύ περισσότερο οι κατά καιρούς ακραίες τοποθετήσεις της Alessandra Mussolini, με αυτό που λέγεται ευρωσκεπτικισμός και εκφράζεται υγιώς στο Ηνωμένο Βασίλειο από το UKIP του Nigel Farage και στην χώρα μας αποκλειστικά και μόνο από την πολιτική παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"::Συνεχιστές του Καποδίστρια. 

Είναι άλλο η προσπάθεια των ευρωσκεπτικιστών που αποσκοπεί στην αποτροπή (α) του ενιαίου ευρωσυντάγματος, (β) της ενιαίας δημοσιονομικής πολιτικής και (γ) της ενιαίας μεταναστευτικής πολιτικής, με την άρνηση και την οργισμένη έκφραση εναντίων οποιασδήποτε κατηγορίας ανθρώπων. Δεν είναι λύση να χτυπηθεί ο λαθρομετανάστης, αλλά ο δουλέμπορος! Δεν είναι λύση να πολεμάμε τις μειονότητες. Λύση είναι η πολεμική στην πολιτική που τους δίνει το δικαίωμα να καταπατούν και να αλλοιώνουν την χώρα μας και τις παραδόσεις μας. Η πολιτική δεν γίνεται στο πεζοδρόμιο, ούτε στα καφενεία. Η πολιτική θέλει πάνω από όλα θεμέλια, θέλει πρόγραμμα και κυρίως σθένος! Η Ευρώπη πρέπει να μας φοβάται και όχι εμείς να φοβόμαστε την Ευρώπη!

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως ο χρόνος πια μετράει αντίστροφα και είναι η τελευταία φορά που η τύχη μας βρίσκεται στα χέρια μας. Αν η Ε.Ε. αναδειχθεί νικήτρια στις ευρωεκλογές, αν τα κόμματα που στήριξαν, στηρίζουν και θα συνεχίζουν να στηρίζουν τα σχέδια της αλλοίωσης των κρατών-μελών επικρατήσουν και πάλι και έχουν ισχυρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όπως κάποτε δώσαμε τα φώτα μας στη Δύση, έτσι και τώρα που η Δύση έδυσε, πρέπει και πάλι να την οδηγήσουμε στο φως! Από εμάς περιμένει τις λύσεις!

Είναι η πατρίδα μας και πρέπει να την πάρουμε πίσω! Ας γίνει η 25 Μαΐου, η νέα 25η Μαρτίου! Να απελευθερωθούμε και πάλι από τους κατακτητές και τους δυνάστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου