Πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

09/03/2014

Πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές...

Να, λοιπόν, που ο καυστικά σατυρικός Χάρρυ Κλυνν παραμένει επίκαιρος! Πολλά χρόνια πριν διακωμωδώντας εξίσου τραγικά, αλλά λιγότερο προφανή γεγονότα της τότε πολιτικής σκηνής, είχε πει για πρώτη φορά την έκφραση που στις μέρες μας έγινε και κυριολεξία: Πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές! Με αυτά που κάποτε γελούσαμε, σήμερα έρχονται οι σοβαροφανείς τραγικοί υπηρέτες της παγκόσμιας τραγωδίας να ζητήσουν την ψήφο μας! 

Οι ίδιοι αποτυχημένοι, οι ίδιοι χρεοκοπημένοι, οι ίδιοι μειοδότες της εθνικής κυριαρχίας, αλλάζουν το όνομα του (απο)κόμματός τους και ανακατεύουν και πάλι την ίδια σημαδεμένη τράπουλα. Σύνθημα τους "Η Ευρώπη των πολιτών, των κοινωνιών, των λαών, της Δημοκρατίας. Η δική ΤΟΥΣ Ευρώπη". Η Ελλάδα έχει πεθάνει (αν έζησε ποτέ) γι' αυτούς και το μόνο που τους απασχολεί είναι η Ευρώπη τους!

Αδέλφια πρέπει να τους πάρει και να τους σηκώσει όλους! Ως εδώ οι υπηρέτες των άλλων! Χρειάζονται υπηρέτες της Ελλάδας! Παλιές συντηρητικές απόψεις, ξερόκλαδα ξεραμένων δέντρων, ριζοσπάστες ανερμάτιστοι, ανεγκέφαλοι φασίστες, δεξιά-αριστερά αδέσποτοι και θολά ποτάμια πρέπει να καταποντιστούν από την μπόρα της αντίδρασης του Ελληνικού λαού και ο σαρωτικός χείμαρρος της αγανάκτησης να τους παρασύρει και να τους ξεβράσει στην μεγάλη τους αγάπη: ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ! Να φύγουν ΟΛΟΙ! ΤΩΡΑ!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ! 

Είναι η Πατρίδα μας και ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου