ΜΠΡΑΒΟ κύριε Λιάτσο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/03/2014

ΜΠΡΑΒΟ κύριε Λιάτσο!

ΝΑΙ! Υπάρχουν δημοσιογράφοι που τιμούν το επάγγελμά τους! Υπάρχουν δημοσιογράφοι που αντιστέκονται στην όποιας μορφής καθεστωτικής ή κυβερνητικής προπαγάνδας! Δημοσιογράφοι που είναι υπηρέτες της αλήθειας και όχι στυγνοί προβοκάτορες ή εκφραστές κομματικής γραμμής.

Με θάρρος και ιστορική ακρίβεια δήλωσε για τα γεγονότα της Ουκρανίας, εξηγώντας τη στάση της Ρωσίας και του προέδρου Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν: "Η Μόσχα προσπαθεί να κάνει ότι έκανε η Μ. Αικατερίνη πριν από 200 χρόνια, στην εποχή των Ρωσο-Τουρκικών πολέμων! Στην Κριμαία βρίσκονται περισσότερα από 140,000 κουφάρια Ρώσων στρατιωτών βρίσκονται στην Κριμαία κατά τον απελευθερωτικό αγώνα κατά των Οθωμανών. Σε αυτό τον αγώνα μπήκαν οι βάσεις για την ελευθερία ενός λαού, στον οποίον ανήκετε και εσείς και λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!

Από την άλλη μεριά, οι υπάλληλοι της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης, προσπαθούν να μας πείσουν πως οι ακροδεξιοί ναζιστές της Ουκρανίας δεν είναι ναζιστές! Εμείς έχουμε πρόβλημα! Κι όχι μόνο αυτό! Προσπαθούν να του κάνουν στον αέρα μάθημα περί "ψυχραιμίας" και "αντικειμενικής ενημέρωσης"! Άκουσον-άκουσον!

ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Λιάτσο ακόμα μία φορά! Όσο για τους συναδέλφους τους; Θα τους κρίνει η ιστορία! Θα ήθελα να δω ένα μελλοντικό δελτίο τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου