Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου κ. Πρωθυπουργέ! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/03/2014

Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου κ. Πρωθυπουργέ!



Ο απίστευτος πολιτικός θίασος της Πατρίδας μας δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν θέλω να υποστηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο θεωρώ εξίσου επιζήμιο με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, απλά η δήλωση του πρωθυπουργού προσβάλει τη μνήμη μου!

Ανέκαθεν οι πολιτικοί στη χώρα μας στήριζαν την τακτική τους στο ότι ο Έλληνας ξεχνάει εύκολα. Όχι όλοι όμως! Διαβάστε τη σημερινή δήλωση (30/3/2014) του πρωθυπουργού σχετικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατόπιν πάμε να θυμηθούμε μαζί γεγονότα και καταστάσεις:

«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου» ... «Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού» καταλήγει η δήλωση του πρωθυπουργού.

Τι δεν θυμάται ο πρωθυπουργός; Ότι ίδρυσε την "Πολιτική Άνοιξη" σε καιρούς που ακόμα και ο ίδιος δεν πίστευε πως είχε μέλλον στην ΝΔ; Ότι διατράνωνε πως δεν θα ξαναγύριζε σε αυτήν ακόμα κι αν άλλαζε η πολιτική της ή τον καλούσαν ως αρχηγό της; Κυρίως όμως πως μιλάει για υπονόμευση της αξιοπιστίας της Χώρας και του θεσμού του κοινοβουλίου κάποιος που έστειλε πρόωρα τη χώρα σε εκλογές, εκμεταλλευόμενος το κόμμα που είχε ιδρύσει και ρίχνοντας την τότε εκλεγμένη (τραγική ομολογουμένως) κυβέρνηση; 

Δεν έχουμε όλοι οι Έλληνες πολιτική αμνησία! Κάποιοι ακόμα θυμόμαστε γεγονότα, πρόσωπα και πράγματα! Γι' αυτό σας συνιστώ να μετράτε τις δηλώσεις σας! 

Σας ακούμε ΟΛΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου